Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima li vistina deka se najavuva otvoranje na Neptun vo Veles?
Велешани ќе ве замолам за помош..да не знаете каде се продаваат фаерки (палта,јакни)..Фала однапред..
Видов дека има но не ми е згодно од таму ,далеку ми е од св.николе сум..Во Велес тешко дека ќе најдеш ваква ама имаш во Скопје во Импакт шоп. Барај на фејсбук Impact Shop Skopje ќе видиш низ албумите модели и цени..
Видов дека има но не ми е згодно од таму ,далеку ми е од св.николе сум..
Тоа што се случува на пешачката патека на Железен мост не верувам дека го има и во Тунгузија....Па бива ли дел од моторџиите да се толкава СТОКА па да возат со мотор по патеката...Некна поминувајќи ја истата неколку пати ќе бев прегазен од мотор...ПОнатаму мајка со количка со дете мораше да се поместува за на овие слепци да им се направи пат....Се јавив во полиција и ми рекоа дека не можеле да сторат ништо..Се прашувам кој...Министерство за финансии или труд и социјална политика...За тие што возите по патеката...Дај боже да ве испоказнат, цел живот за казни да работите...СТОКИ!!!!
Цел живот за лекови да работиш, сељак. Јас возам со мотор по железен мост и подзастанувам кога минат пешаци. Што сакаш да одам до стар мост за до центар да возам плус 2кмТоа што се случува на пешачката патека на Железен мост не верувам дека го има и во Тунгузија....Па бива ли дел од моторџиите да се толкава СТОКА па да возат со мотор по патеката...Некна поминувајќи ја истата неколку пати ќе бев прегазен од мотор...ПОнатаму мајка со количка со дете мораше да се поместува за на овие слепци да им се направи пат....Се јавив во полиција и ми рекоа дека не можеле да сторат ништо..Се прашувам кој...Министерство за финансии или труд и социјална политика...За тие што возите по патеката...Дај боже да ве испоказнат, цел живот за казни да работите...СТОКИ!!!!