Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе наврна колку да наводени се!Нека врне после 1 саатот нокеска да можеш џам да отвориш да се изнадишиш чист воздух!Овака само ни ги наврна клупите неможеме никаде да седнеме!

Каков дожд бе, жими к, за саат време се беше суво ко да не се случил, само ми навлече дремка за џабе....но ме расони дообра посета:)

Него.... ја отворив темава со друга намера, небото над Велес одамна немало толку прекрасна, темно-сина нијанса во 7 часот попладне :pipi:

Имам нешто наслушнато дека наскоро ќе има бела ноќ во Македонија, можеби со тоа е поврзано :toe:

Имам нешто наслушнато дека наскоро ќе има бела ноќ во Македонија, можеби со тоа е поврзано :toe:
Немој да речеш дека си сериозна со постов.
Ама ми се чини дека си, така да, слатко ќе си се насмеам.

Оти бе пеер Бела Ноќ да има?
Темно беше небото:toe:
Ќе маваат контрасти?

И јас слушнав дека ќе има Бела ноќ,ама незнам кој ден.Викаат дека цело небо ќе побели со се велешани.

Никој нема да забележи и да побели!Море дајте им на велешани трач муабет на пример дека некој со некоја оди и трга работата!Кај тунелот се слуша дека девојчето е трудно,на којник викаат дека имале и двајцата сида,кај пазариште се слуша муабети дека и двајцата биле машки па затоа фанале сида,во дворови се анализира каде се сексале и така кружи низ градот:kesa:
Дрмаме велешани опасен народ сме:pos2:

Андријано и ти ли наслушна за бела ноќ?

Многу чудни ми станавте бе јас слушнав за темна ноќ,а вие вадите верзии сега :):)

Нема по порталиве нешто?

Незнам кој ми рече уште пред неколку месеци дека ќе има бела ноќ, ал незнам точно кога. Ќе видиме, крај краева (освен ако не мислеле на бела ноќ - за експериментот и дека небото ќе е бело ако се случи нешто во ЦЕРН).

Боби немој да ги збунуваш со експериментот,тоа нема врска тогаш ќе потемне небото.Они зборат дека ќе побели,сигурно имаат слушнато за бели ноќи,баш сакам да гледам додека побелува небото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom