Fabullous_178
Psychonautics:.
- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 2.987
- Поени од реакции
- 190
- Веб-сајт
- www.mesaja.blog.com.mk
Добро,фонтаната е убава,нема шо да се зборува околу тоа.Иако сеа ќе идат многу луѓе таму и ќе го загуби епитетот на некое мрачно место,сепак Младински останува и пак е понастрана.Кој го сака вистински,ќе остане,кој имал намера уште претходно да си оди,ова е добар повод за тоа и фино ќе го искористи.
Значи нема зошто да се тупи напразно,убавината е убавина,зошто да го порекнуваме тоа?
Али у исто време,не ми е јасно оти некој пробуе да си лечи фрустрации со тоа шо ќе го навредуе константно младински и градот,коа до пред некое време и сам бил дел од него?
Не ти е крив градот бе другар.
И толку за тоа.
Ќе седиме пред мовчето и ќе глеаме како го личи.Ако е убаво,ќе продолжиме да седиме,ако не е,ќе блееме у празни ѕидови и па ќе биде ОК.
Тоа е целата поента.
Значи нема зошто да се тупи напразно,убавината е убавина,зошто да го порекнуваме тоа?
Али у исто време,не ми е јасно оти некој пробуе да си лечи фрустрации со тоа шо ќе го навредуе константно младински и градот,коа до пред некое време и сам бил дел од него?
Не ти е крив градот бе другар.
И толку за тоа.
Ќе седиме пред мовчето и ќе глеаме како го личи.Ако е убаво,ќе продолжиме да седиме,ако не е,ќе блееме у празни ѕидови и па ќе биде ОК.
Тоа е целата поента.