Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Добро,фонтаната е убава,нема шо да се зборува околу тоа.Иако сеа ќе идат многу луѓе таму и ќе го загуби епитетот на некое мрачно место,сепак Младински останува и пак е понастрана.Кој го сака вистински,ќе остане,кој имал намера уште претходно да си оди,ова е добар повод за тоа и фино ќе го искористи.
Значи нема зошто да се тупи напразно,убавината е убавина,зошто да го порекнуваме тоа?
Али у исто време,не ми е јасно оти некој пробуе да си лечи фрустрации со тоа шо ќе го навредуе константно младински и градот,коа до пред некое време и сам бил дел од него?
Не ти е крив градот бе другар.
И толку за тоа.
Ќе седиме пред мовчето и ќе глеаме како го личи.Ако е убаво,ќе продолжиме да седиме,ако не е,ќе блееме у празни ѕидови и па ќе биде ОК.
Тоа е целата поента.

mi treba prostor za butik nad 30 m2 da bidi...
inaku ima mnogu mesta za gledanje za citanje so oglasi ama nikade za izdavanje...za kupvanje ima poveke...
toj so go interesira neka bara oglasi i agencii za nedviznosti na google ima ponudi...
e pa pomagajte.....itno e!

Најдобро земи си огласник и зирни нешто дали има вака тука не верувам дека некој ке ти помогне не работиме во огласник.

Абе нека си ја гледаат фонтаната, само нека не пијат и нека не се дрогираат таму...

Не сум знаел дека во Младински се дрогираат.Знам дека пиефме вино од бензиска(пластични туби), а пристојните младичи шмркаа и г`таа екстази пред да оат у дискотекана или у Ас.
Не треси глупости.
Поминав многу убави моменти таму и не ми е сеедно шо го видоизмениле Младинскиот.Уште понемило ми е кога некој ме едначи со наркоман.

Не сум знаел дека во Младински се дрогираат.Знам дека пиефме вино од бензиска(пластични туби), а пристојните младичи шмркаа и г`таа екстази пред да оат у дискотекана или у Ас.
Не треси глупости.
Поминав многу убави моменти таму и не ми е сеедно шо го видоизмениле Младинскиот.Уште понемило ми е кога некој ме едначи со наркоман.

Другар, а ти си слушнал за поимите иронија и сарказам?
Ако не, читни малку дома, верувам дека имаш лексикон.

Јас го имам истиот став кој го имаш ти, размисли малку.

Убава е фонтаната барем нема да мора да седиме по скалите нагоре кај дизни!
Само непотребна е!и тоа многу непотребна!Кога веќе требаше да се гради нешто тоа требаше да биде кејот од другата страна и да се отстрани неверојатната добра миризба!
Инаку кој спомна Аце Тротоарчето така му е прекарот уште кога стана градоначалник оти само тротоарите ги смени и таман ги постави водовод ги ископаа сите улици да ја сменат структурата на канализацијата и се оставија ископано!

фонтаната ни е закон, да се надеваме дека локалните црнци нема да се бањаат во неа
како што сакав да кажам, сега ни се гради црква па коа ке одат на крштевка во црквата нема да има потреба да ги бањаат децата во мршнички леген затоа што може попот да претрча 20 метра о да го шлапне детето у фонтана
воедно сакам да ги замолам културните пијандури на велес (од сите возрасти) да не уринаат во фонтаната зошто наводно гореспоменатата фонтана не е за таа намена...или слично

воедно сакам да ги замолам културните пијандури на велес (од сите возрасти) да не уринаат во фонтаната зошто наводно гореспоменатата фонтана не е за таа намена...или слично

Eiiiii sega li kazuvas :kesa:

добро бе па ти ако веке си се олеснил биди ми жив и здрав тоа е молба а немора да биде исполнета

прееска еден босанец се бањаше во фонтаната кај 5.20 кога си одев од школо!
Според изразот на лицето можам да ви потврдам дека летоска фонтаната кејфови ке прави!чергарите ке праат трки на 50 метра грбно,слободно и други дисциплини а одкај водопадите ке се организираат синхронизираните скокови!:pos2:

прееска еден босанец се бањаше во фонтаната кај 5.20 кога си одев од школо!
Според изразот на лицето можам да ви потврдам дека летоска фонтаната кејфови ке прави!чергарите ке праат трки на 50 метра грбно,слободно и други дисциплини а одкај водопадите ке се организираат синхронизираните скокови!:pos2:
Па добро, барем подобри услови за олимпијците ќе имаме... :)

За тоа дека фонтаната не била потребна, или дека го грди младински, не мислам така. Тоа е чиста велешка работа, на се` мана да се најдело бееееее.
А театаров мене ме интересира, се знае ли до кај е?

За тоа дека фонтаната не била потребна, или дека го грди младински, не мислам така. Тоа е чиста велешка работа, на се` мана да се најдело бееееее.
А театаров мене ме интересира, се знае ли до кај е?

Колку што имам видено не е ни почнат, уште го рамнат земјиштето.

Него.... ја отворив темава со друга намера, небото над Велес одамна немало толку прекрасна, темно-сина нијанса во 7 часот попладне :pipi:

Ejj ќути ќути...
да бев на железничка во тоа време,леле какви слики ќе паднеа.
И ништо од дождов,лажна тревога. Еее а сакав громови да видам како ќе изгледаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom