Д
ДаркхарТ
Гостин
Ама изгледа сакате да заврши темава како што заврши "Струмица".Така ми мириса.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај не оди офтопик ти. Има тема за Скопје.
Велес има фонтани ок.
Тоа лошо е? :мрчатор:Е богами во тоа ни нема рамни......и во тоа коцките по тротоарите....познати сме низ светот по тоа![]()
Тоа лошо е? :мрчатор:
а кој ќе ја направи таа промена..градоначалников жив го нема да се појави после изборите...Абе не дека е лошо, али стварно треба малку промена низ градов![]()
а кој ќе ја направи таа промена..градоначалников жив го нема да се појави после изборите...
А да не треба случајно коцките од тротоарите да ги извадат или да ја рушат фонтаната за тие промени?Абе не дека е лошо, али стварно треба малку промена низ градов![]()
Тоа кој ќе ја направи е веќе виша политика, а градоначалникот го има го видов пред неколку дена доле кај јаворот у такси влегувашеа кој ќе ја направи таа промена..градоначалников жив го нема да се појави после изборите...
Е да тоа е правиот збор јас не се изразив убаво:nesvest:А да не треба случајно коцките од тротоарите да ги извадат или да ја рушат фонтаната за тие промени?
едит!
не треба промени туку треба доградување...(не ми текна посоодветен збор)
Таман е тоа шо го имаме ама треба уште повеќе :wink:
А да не треба случајно коцките од тротоарите да ги извадат или да ја рушат фонтаната за тие промени?
едит!
не треба промени туку треба доградување...(не ми текна посоодветен збор)
Таман е тоа шо го имаме ама треба уште повеќе :wink:
шо било....ај подетално ако сакаш и ако знаешПливаше од крвотници вечерва импакт.. и од солзавец.
Пливаше од крвотници вечерва импакт.. и од солзавец.