Велес

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ама изгледа сакате да заврши темава како што заврши "Струмица".Така ми мириса.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ај не оди офтопик ти. Има тема за Скопје.

Велес има фонтани ок.
Е богами во тоа ни нема рамни......и во тоа коцките по тротоарите....познати сме низ светот по тоа:)

Д

ДаркхарТ

Гостин
Абе не дека е лошо, али стварно треба малку промена низ градов:toe:
А да не треба случајно коцките од тротоарите да ги извадат или да ја рушат фонтаната за тие промени?:tapp:
едит!
не треба промени туку треба доградување...(не ми текна посоодветен збор)
Таман е тоа шо го имаме ама треба уште повеќе :wink:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
а кој ќе ја направи таа промена..градоначалников жив го нема да се појави после изборите...
Тоа кој ќе ја направи е веќе виша политика, а градоначалникот го има го видов пред неколку дена доле кај јаворот у такси влегуваше:)
А да не треба случајно коцките од тротоарите да ги извадат или да ја рушат фонтаната за тие промени?:tapp:
едит!
Е да тоа е правиот збор јас не се изразив убаво:nesvest:
Му фали доградување како што рече ти:)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
едит!
коцки на тротоарите нема, коцки има нагоре накај свети спас и накај пантелејмон.
да има коцка во центар е убаво, рамно е и може да се оди, а по ридовите не треба да има.
сега брзо на тирековмирече имаше како артикл објавено за патот до св.спас, поради лошиот терен и тесната улица која води нагоре умрениот 1 саат го чекале да стаса за закоп.
а инаку градоначалников спрема пешачка патека на железен мост од тоа што читав по интернет.
кој нема забележано овде влезовите на зградите кај стариот театар ги среди. потокот го среди.
9 месеци е на власт, треба да му се даде шанса, има време, ќе го судиме на крајот од мандатот.
како дополнување на бузалково мислам дека беше, пат им прави до селото а и им отвараше општинска администрација таму за да не иделе до град.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Пливаше од крвотници вечерва импакт.. и од солзавец.

S

smart ass

Гостин
Пливаше од крвотници вечерва импакт.. и од солзавец.

Не тука...ако некој сака прозни искри за индивидуално доживување и пренесување на истите емоции гледајки тепачки,крвотници поради нашата predictivity of stupidity Може тоа да го стори и по ПП.

Ватева...ваше право.:toe:

H

^HITMAN^

Гостин
Некогаш индустриски центар во Македонија, денес... Жалосно е тоа што му се сличи на Велес. До сите Велешани, ви посакувам да го вратите стариот сјај(овој пат без топилницата).:smir:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Не зборувам ништо, ке се расчуе утре низ град, само имам едно да кажам : КАТАСТРОФА .. цен импакт го изнесоа надвор, сите газеа крв, од скалите пред ноктурно до скалите за накај паркот се беше со КРВ, се испозаклаа..

S

smart ass

Гостин
Да не дојде фреди кругер..

Или

Џејсон 13

Или пак можеби боки 13

паааа
Башка културата...
:vozbud::pos2:

сте си рекле О мај гад Ис Тајм...

И во екот на возбуда