Д
ДаркхарТ
Гостин
Ама изгледа сакате да заврши темава како што заврши "Струмица".Така ми мириса.
Е богами во тоа ни нема рамни......и во тоа коцките по тротоарите....познати сме низ светот по тоаАј не оди офтопик ти. Има тема за Скопје.
Велес има фонтани ок.
Тоа лошо е? :мрчатор:Е богами во тоа ни нема рамни......и во тоа коцките по тротоарите....познати сме низ светот по тоа![]()
Абе не дека е лошо, али стварно треба малку промена низ градовТоа лошо е? :мрчатор:
а кој ќе ја направи таа промена..градоначалников жив го нема да се појави после изборите...Абе не дека е лошо, али стварно треба малку промена низ градов![]()
Е како го нема, јас бев на состанок со него:baeh:а кој ќе ја направи таа промена..градоначалников жив го нема да се појави после изборите...
А да не треба случајно коцките од тротоарите да ги извадат или да ја рушат фонтаната за тие промени?Абе не дека е лошо, али стварно треба малку промена низ градов![]()
Тоа кој ќе ја направи е веќе виша политика, а градоначалникот го има го видов пред неколку дена доле кај јаворот у такси влегувашеа кој ќе ја направи таа промена..градоначалников жив го нема да се појави после изборите...
Е да тоа е правиот збор јас не се изразив убаво:nesvest:А да не треба случајно коцките од тротоарите да ги извадат или да ја рушат фонтаната за тие промени?
едит!
не треба промени туку треба доградување...(не ми текна посоодветен збор)
Таман е тоа шо го имаме ама треба уште повеќе :wink:
коцки на тротоарите нема, коцки има нагоре накај свети спас и накај пантелејмон.А да не треба случајно коцките од тротоарите да ги извадат или да ја рушат фонтаната за тие промени?
едит!
не треба промени туку треба доградување...(не ми текна посоодветен збор)
Таман е тоа шо го имаме ама треба уште повеќе :wink:
шо било....ај подетално ако сакаш и ако знаешПливаше од крвотници вечерва импакт.. и од солзавец.
Пливаше од крвотници вечерва импакт.. и од солзавец.