Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ај некој ако знае што се случило и зошто се случило нека каже, убаво смирено, оти ова што го прочитав до сега изгледа ко да ми раскажале сцена од хорор филм...

У болница било лудница, имало колење ептен.(во импакт)

Слушнав дека три заба паднале на првата скала...

разбравте ли и во паркот нашле крв, значи се преливало од скалите надоле од што имало многу крв.

Затоа штрајкуваат Грците,крвав Вардар дотекол.

Чек. На "Диџеј" Бабура имало колење?! Оф леле. Што ке биде ако дојде некој вистински диџеј?! Војна?!

Нема врска диџејот, си наплатуваат стари сметки...Ама вечер ке се дознае кој биле, па дури и солзавец пуштиле маме им ебам...

Аман бре шо станало до толку....читам тука како хорори да раскажувате:nesvest:

Ајде бе кој знае нека каже ебаве :tapp:
Ме изеде мисла кој шо како и зошто :kesa:

ајде кажујте побрзо оти знаете дека ние велешани за трачарене сме први и неможеме да бидеме у мисла ????:pos2:

Ако се случило нешто вакво сигурно било после 2 саатот, оти до 2 јас бев и немаше ништо:toe:

Беше слично ко на гта, се буткаат се буткаат и едниов вади солзавец за пола секунда и другиов вади и се шприцаат. Дури и смешно беше, но за жал цел спреј у нас ( у мене ) отиде и уште ме печат очите :D. После тоа имаше кршење стапови и влевање внатре и растур правење..

Беше слично ко на гта, се буткаат се буткаат и едниов вади солзавец за пола секунда и другиов вади и се шприцаат. Дури и смешно беше, но за жал цел спреј у нас ( у мене ) отиде и уште ме печат очите :D. После тоа имаше кршење стапови и влевање внатре и растур правење..
а кој го предизвика тоа?
кој прв почна?
кажуј имиња детали се :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom