Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
До пред 10 минути бев со тебе, ама веќе ми недостигаш, заборавив нешто да ти шепнам. :wub:

Sakam da mozev da napisam deka mi nedostasuvas, n one e taka. Samata si kriva. Razmisli ...

Вечерва овде, без тебе...на мојот кревет кој едно време го делевме заедно слусајќи ја нашата песна, се потсеќам на нашите прекрасни мигови поминати заедно...Се прашувам зашто ли мораше да искочи вака,на овој начин...Зошто мора да те гледам секој ден а да не можам да ти речам ништо...Зошто...Зошто не е се како порано..?..Зошто не ја искористивме последната дадена шанса...?..Потсетувајќи се на тоа мислам дека секоја вечер ке ми биде ваква бидејќи ја изгубив надежта за нас...И секоја вечер би почнувала со зборовите..."Вечерва овде, без тебе"...:smir:
Вау ќе ме биде а...?:vozbud:

мхм ...вечерва ми текна на тебе како и секоја вечер обично пред да си легнам на креветот каде што некогаш и ти беше таму...
Не сакам да признаам на другите и несакам да си признаам на себеси али неможам против разумот и неможам против срцето...ДА навистина,премногу ми недостигаш...
Ме сакаше...навистина ме сакаше и ми го докажа тоа како ниеден друг досега...
Сега после часови нема некој што знам дека ме чека...нема некој што ќе му се залам за ужасниот ден...нема некој да ме гушне и да знам дека е од се срце и нема некој да ме бакне...
Ми недостига тоа што ме нервираше намерно а потоа ме гушкаше и секогаш знаеше да ме насмееш...
Ми недостига тоа што секој ден пред школо(кога бев втора смена) во 8 часот бев кај тебе и те будев со бакнеж и утринско кафе...

Денес вечерва ми текна на моментите,на деновите пред да си заминеш....ахам...најтешките денови за мене!Само лежев до тебе и размислував како понатаму без тебе...
И солзите сакаа да излезат од моите очи но не сакав...не сакав да заплачам...
Дојде и тој ден...денот коа требаше да се разделиме...денот каде ќе останев без тебе и сама на себе...
Моментот пред да се качиш во тој проклет автобус,моментот кога ме погледна...твојот поглед се ми кажа...твојот поглед ме ги натера моите очи да се насолзат...ме гушна,ме бакна и ми рече Те сакам и ми рече ќе се вратам...тоа беше последното!
Се качи и ме остави да гледам како заминуваш...најболното нешто за мене досега во љубовта...
И еве сеуште седам и те чекам да дојдеш....
Ми недостигаш и Те сакам сеуште....

И вечерва ќе заспијам на перницата кај што лежеше ти...мислејќи сеуште на тебе!

Вечерва овде, без тебе...барам начин да не звучам клише и да не се лигавам. Едноставно да ти кажам дека те сакам и дека ми недостигаш, без пропратните изживеани фази. Ама не можам. Зошто?

Затоа што не можам без тебе.
Затоа што најмногу од се` би сакала да си до мене.
да ме гушнеш.
да ме бакнеш.
Затоа што секој час без тебе ми е досаден и мутав.
Затоа што само ти знаеш што ми треба.

Затоа што те сакам.

Љубам клишеа, убијте ме.:prste:

Vecerva ovde,bez tebe... mi e top. Preku glava mi e od toa sto sekoj den te gledam a znam deka e zaludno! Letoto mi bese top i mislev deka te zaboraviv ama ova veke ne mozam da go podensam... Seljak si stvarno i ne znam veke ni sama
sto da praam so sebe. Te sakam tebe ama dzabe mi e se. Znam

Вечерва овде без тебе пишувам некои убави, али крајно депресивни текстови. Нема да завршиме така нели? Досадно е... Ми недостига секој дел од тебе:pipi:

Vecerva sum pak prokleto sam. Mi se pricinuvaat tvoite sitni cekori, no seto toa e samo iluzija. Se prasuvam do koga ke ziveam vo toj svet. Svet vo koj sekogas si mi ti pred ocite. Te prekolnuvam - kazi mi deka ne me sakas i da si otvoram drug svet. Svet bez lazni nadezi i iluzii. Da bidam SLOBODEN.

Вечерва овде без тебе ... седам ... ги гледам старите слики наши ...
Вечерва овде без тебе ... се прашувам зошто мораше тоа да ни се случи баш на нас ..
Вечерва овде без тебе ... се прашувам дали мислиш на мене ...
Вечерва овде без тебе ... го земам во раце и силно го гушкам мечето што ти ми го подари ..

Не бе неможам веќе ... офф темава . се откажувам :(

Вечерва овде, без тебе..........
Ми недостига твојот поглед и очињата кои ме опиваат.
Ми недостигаат твоите зафрканции, иако ти викам дека не ги сакам.
Ми недостигаат моментите кога ќе ти ја бушавам косичката, а ти збеснуваш.
Сакам да го почувствувам твојот допир на половината, да ме гушнеш силно и да ме изгњавиш :kesa:

п.с. ќе поминат ли некогаш овие моменти на недостигање?

Се стемни... Наеднаш завладеа непријатен мир. Се прашувам каде беше преку денов - дождлив? Дали сонцето ќе изгрее пак? Па и дождот не е некоја пречка. Чекам сонцето да изгрее. Чекам.....

vecerva ovde,bez tebe...e mnogu tivko i bedno.se obiduvam da ne ti titkam i obidot e uspesen i sekoj mig mislam deka ke mi pises poraka da se vidime,no zaludno mislam koga znam deka ti nikogas nema da stavis kredit specijalno za da mi pises na mene.ne se nadevam mnogu.no nadezta posledna umira.

vecerva ovde,bez tebe...ahaaam hmm se sekavam na pogledite so mi gi prakase dodeka igravme heki i kako koga ke mi padnese heketo se smeese i vikase"aj otpcetok"ti mi davase inspiracija da naucam novi finti.i kako taa tvoja nasmevka me raspolozuva.ednostavno neznam sto da pravam.i sekogas doagam porano vo skolo so nadez deka ke te vidam pred casovi i deka pak ke igrame heki no se e zaludnooooooo

Vecerva ovde bez tebe mi e dosadno ama se zivee pa ne si ti ni prv ni posleden ic ne se sekiraj ke si najdam jas 100 pati bolji od tebe.

KLOSAR.......

Вечерва овде без тебе..голтам горчливи солзи за работите кои ги направи, а кои толку ме повредија. Вечерва овде без тебе, сакам да те гушнам, да те бацам и да ти кажам:-Уште те сакам и сакам да бидиме заедно..Да биди како порано, како шо беше на почетокот...I miss U ma sweety:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom