Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
вечерва овде без тебе , тепам време , и ги бројам деновите кога пофторно ке се вратиш и ке го надокнадиме она што сме го пропуштиле додека не бефме заедно.

Po toa sto se slusci deneska ? Super mi e.
Eh, uste koga bi znaela deka ova sum jas.:tapp:

супер си врвам,слушам музика без тебе:toe:

Se osekam super i mnogu inspirativno. Posle tolku vreme, mozam MOETO vreme da si go posvetam sebesi i na .... Slobodno baraj si druga zrtva za tvoite bezobrazni igri. Dosta bese. Definitivno se otkazav od tebe denes.
Eh... pusto srce - se nadevam deka veke nikogas nema da odis kontra na razumot. Nadezda posledna umira.

Vecerva ovde, bez tebe...placam. Posakuvam da ne placam...
Vecerva ovde, bez tebe...posakuvam da ne se sekavam na momentite pominati zaedno...
Vecerva ovde, bez tebe...posakuvam nikogas da ne te zapoznaev, posakuvam nikogas da ne se zaljubev.
Vecerva ovde, bez tebe...SE PROKOLNUVAM: "Bezumnicke, Bezumnicke stopati kaza deka nema da se vljubuvas bezrazumno!!!

Седам и мислам на тебе.........Колку само ми требаш..........

вечерва овде без тебе се нервирам што не можам да ја видам вистината а пред очи ми е...се нервирам што љубовта ме ослепи на цело и не гледам ништо освен тоа што сакам да видам...се нервираааам...зошто, како се заљубив во тебе? понекогаш посакувам повторно да се чувствувам празна одвнатре отколку исполента со љубов но и со многу болка...болка што ме полудува...
ахххххххх....не сакам да се чувствувам вака, не сакам да те сакам...не сакам да се надевам..не сакам да мислам на тебе...не сакааааааам...нон стоп си ми во мислите цели 2 години....зарем не е редно време да те исфрлам од мислите, од срцето и од се !!!!

вечерва овде без тебе се нервирам што не можам да ја видам вистината а пред очи ми е...се нервирам што љубовта ме ослепи на цело и не гледам ништо освен тоа што сакам да видам...се нервираааам...зошто, како се заљубив во тебе? понекогаш посакувам повторно да се чувствувам празна одвнатре отколку исполента со љубов но и со многу болка...болка што ме полудува...
ахххххххх....не сакам да се чувствувам вака, не сакам да те сакам...не сакам да се надевам..не сакам да мислам на тебе...не сакааааааам...нон стоп си ми во мислите цели 2 години....зарем не е редно време да те исфрлам од мислите, од срцето и од се !!!!

Aj sega vaka da probame - mislam deka e vo red i vredi.
Vecerva ovde bez tebe, super mi e sto ja sogledav vistinata koja celo vreme mi bese pred oci, a ne sakav da ja vidam. Me raduva toa, sto taa praznina sto ja cuvstvuvav celo vreme - iscezna. Sega sum ispolnet so sreka. Taa mi go obzema celoto telo i duh. Mi deluva kako analgin. Celata bolka iscezna. Ahhhh.... Zosto gi mrazev doktorite ? Ke mi prepisea analgin uste odamna. Zatoa sega, sekogas imam vo djebot po edno apce analgin, samo od edna pricina - ako te sretnam slucajno.

Raspolozenieto mi e 9+. Mislev deka ke postignam nivo 10, no ne mozam. Mrazam sto mi ostana ona 0+ . Toa e ona podsekanje na tebe. Ne gi sakam tie 0+ , ne mozam da gi izbrisam. Isto kako sto ne mozes da go izbrises minatoto. Mi ostana samo edna rabota - da go odrzuvam nivoto od 9+. Sekoja odstapka od taa kvota, znaci samo bolka. Ke se trudam i trudam... Veruvaj mi.

vecerva

Vecerva ovde, bez tebe...te zaboravam zasekogas...Vecerva ovde, bez tebe...se boram so samata sebe, od ovoj moment razumot ke bide toj sto ke me vodi, srceto go ostavam nastrana...
NIKOGAS POVEKE...NIKOGAS:nenene:

Вечерва овде,без тебе си слушам музика и си разгледувам нешто по нет,ама ипак ми недостигаш

Вечерва овде, без тебе, седам и мислам на тебе... И многу ми фалиш.... Иако вчера те видов, сепак не беше доволно, никогаш ии нема да биде, сакам да бидам со тебе... Ама тебе ти е гајле за мене, нели? Јас сум за тебе само една од милионите мувачици, знам... И не ти е гајле дали те сакам или не, не ти е гајле дали ми значиш и незнам дали воопшто некогаш ќе ти биде.... А јас сум глупава што тенајдаов баш тебе за да се заљубам.... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom