Ве привлекуваат развиените момци повеќе од останатите?

Ве привлекуваат развиените дечки повеќе од останатите?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Темава ги открива внатрешните желби на некои момци, ете Цитро го привлекувале развиени типци. Стеф се пофали дека е развиен, плус и шмеќер и ете една среќна двојка на форумов.
Македончич го отворила целосно, а јас се согласувам со:
Psyside напиша:
Дефиниција за добро тело: пливачи, ватерполисти = крај.​
Можно е и одат задолжително во теретана. Ама поинакво е развивањето на тело со пливање, поинакво е со теретана.

Па најприродно е јас мислам развивањето со пливање тоа е факт. Муабетот ми е прво мрчите за оние шо одат во теретана,а потоа ватерполистите се нај океј (а и тие можеби одат во теретана). :confused::unsure:

Па најприродно е јас мислам развивањето со пливање тоа е факт. Муабетот ми е прво мрчите за оние шо одат во теретана,а потоа ватерполистите се нај океј (а и тие можеби одат во теретана). :confused::unsure:

Сигурно одат, не можеби :) И пливачите одат во теретана, еве и јас имам одено, ама се оди и на дополнителен џогинг. Тие што се бавиме со водени спортови, идеме во теретана за да добиеме дополнителна физичка сила не за да се развиеме :)))))))

Ја не мрчам на луѓе што одат во теретана, реков дека најдобро изгледаат пливачите.
А убаво е луѓе да си одат на вежбање, тоа нема врска со глуп и паметен. Лично не ме привлекуваат набилдани фраери ( сите жени на истите мислиме во темава оние што ја претерале со билдањето) инаку најнормално издефинирано машко тело е рај за очи и за раце :)
Ако не објаснив добро го молам Цитро да ме замени на темава, исти не привлекуваат.

Ја не мрчам на луѓе што одат во теретана, реков дека најдобро изгледаат пливачите.
А убаво е луѓе да си одат на вежбање, тоа нема врска со глуп и паметен. Лично не ме привлекуваат набилдани фраери ( сите жени на истите мислиме во темава оние што ја претерале со билдањето) инаку најнормално издефинирано машко тело е рај за очи и за раце :)
Ако не објаснив добро го молам Цитро да ме замени на темава, исти не привлекуваат.

И за рендање сирење како што некоја пишала ! лол :facepalm:

По коментариве заклучив дека на Развиени дечки повеќе се палат машките од форуфом него женските..
од 109 коментари 13 им припаѓаат на жени се друго е Отидено ....:pos:

имате многу лоша престава за билдерите дефинитивно. Вие сите ги замислувате со кељава глава со кило злата око врата, големи ко горила, внесени у некој филм демек се тепачишта, мафијаши и што ти знам.
излажете се некад наместо да седите пред пц тркнете до најблиската тертана за да видите колку многу ги има со коса(замислете стварно има и такви уау) , фини, паметни и пред се нормални.
и ај малце да ве мотивирам со едно видео ;)
и без влажнење и свршување на Марија и Гоце зашто очигледно сте многу против тие што вежбаат :)
па оваа Марија без коса била:)

Самиот акт, билдање заради билдање ми е некако....да не се изразам лошо и да не навредам некого, ама погрешен. Почитувам луѓе кои внимаваат на своето здрваје и се грижат за своето тело, што нормално вклучува и здрва исхрана и редовна физичка активност. Нашето тело е сепак нели нашиот храм. Ама одење во теретана и „денес ќе вежбам грб, утре ќе вежбам стомак“ не ми се вклопува во дефиницијата што јас ја имам и служи за постигнување на други резултати. Ми се допаѓаат момци кои имаат правилен (според мене) став кон вежбањето и спортувањето воопшто, без разлика дали се развиени или не.

Дефиниција за добро тело: пливачи, ватерполисти = крај.

На машко да, се отцртуваат деловите на телото..
ама жените пливачи добро тело??:confused: за нив предлага да си најдат друга занимација.

Воопшто. Не сакам кога ќе видам машко со преголеми мускули, не е ни малку привлечно.

Не можеби, него одат :)
Ко прво за загревање за тренинг вртат јаже и прават склекови, стомачни и грбни.
За да се издефинираат одат редовно во теретана.
Исто и за девојките што тренираат пливање. И тие одат во теретана, затоа се како мажи во рацете.

Мене ми е гадно кога ќе видам некој огромен, што вика другарка ми „ко дрво“. Долу тенки ноџињата, а во рамениците како плакар.
И многу мразам дефиниција. Нека има он маса, ама нека има и нешто одозгора, а не да се познава секое мускулче, одвратно е.

Увек ме привлакале по снажни момци.Значи не БИЛДЕРИ него по ( колку да го избегнувам зборот развиени ваљда мора да го употребам) развиени.И секако голема улога игра карактерот на дечкото.Џабе е мој тип ако нема понашање пред се :)

Oblikuvani da, ama da izgledaat kao Shwarcneger na vremeto...ne, nikako.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom