PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Јас не пијам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PSYtisfaction напиша:Јас не пијам.
Black Rose напиша:Ех..........да иде човек на форум за да се стабилизира ц ц ц, не можам да лежам бе ми шантра креветон.....
Tikvi4ka напиша:у мојата кариера имам само две пијанства... првото беше пред една година и више .. некој март коа елена среќна и задоволна замина на евровизија... мислам точно таа вечер.. бевме собрани прилично женско друштво... вотката бате.. а дента го прошетав цело скопје со само еден хамбургер... в автобус коа си се вракјав се надишив цигари... и после една вотка боровница и чаша вино телефоно ми паѓаше од рака... од вотка инаку можам да се скинам од плачење.. и тоа и го сторив.. имав кратка средба со кадата.. и нормално си излегов и град... кога ја заклучив вратата ми падна клучот од рака али немав посебна желба да го барам.. коа си се вратив се уште у пијана состојба ни на крај памет не ми беше да го барам па си влегов низ прозор те низ прозорче кое е метар на метар... башка високо околу два метри... и си легнав ..
SuperGirl напиша:Насмеана сум и сите ги сакам![]()