Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
PSYtisfaction напиша:
Јас не пијам.

Кога нема........тогаш ни јас не пијам:pos2::pos2::pos2:

Абе шо да ви кажувам.. многу пати ми се има случено.. Еднаш не можев да ја отклучам вратата.. гледав повеќе брави па клучот не знаев во која да го ставам :) Неколку пати сум преспал во WC.. За една нова година бев премногу пијан и вечерта испив околу 15 кафиња.. барем така ми рекоа другарите.. сум пиел со секој од нив кафе (јас не памтам што се случуваше ноќта после 1 саат).. такви работи ми се имат сличувано. Само повеќе не пијам (исклучок сега се матурите).

Dома се веке навикнати да ме видат ПИЈАН последниве 15 дена... друштвото ми е едно 40 души,од кој 39 МАТУРАНТИ,и секоја вечер на МАТУРА,па у ВИВЕНДИ аааааааааа СТОМАКОТ ми е уништен...
вечер последната МАТУРА,и после сите уште еднаш у некоја КАФАНА,онака за да ПРОСЛАВИМЕ сите... и после паузирам МЕСЕЦ дена без алкохол :) више пукнав,незнам каде да се обратам :)

Ех..........да иде човек на форум за да се стабилизира ц ц ц, не можам да лежам бе ми шантра креветон.....

Black Rose напиша:
Ех..........да иде човек на форум за да се стабилизира ц ц ц, не можам да лежам бе ми шантра креветон.....

шантрај и ти и ке го заебеш хахах

Моите пијани искуства во последно време се оскудни. Последен пат бар малку се опив на роденденот на секретарицата Псај (со неа неможам да се натпреварувам, она е од напредната младина) :pos:

Ја решиф да не пијам више.

у мојата кариера имам само две пијанства... првото беше пред една година и више .. некој март коа елена среќна и задоволна замина на евровизија... мислам точно таа вечер.. бевме собрани прилично женско друштво... вотката бате.. а дента го прошетав цело скопје со само еден хамбургер... в автобус коа си се вракјав се надишив цигари... и после една вотка боровница и чаша вино телефоно ми паѓаше од рака... од вотка инаку можам да се скинам од плачење.. и тоа и го сторив.. имав кратка средба со кадата.. и нормално си излегов и град... кога ја заклучив вратата ми падна клучот од рака али немав посебна желба да го барам.. коа си се вратив се уште у пијана состојба ни на крај памет не ми беше да го барам па си влегов низ прозор те низ прозорче кое е метар на метар... башка високо околу два метри... и си легнав .. ништо интересно и посебно.. вториот пат беше сега за Велигден... си пиев Александрија... е тогаш сите ги сакав... мн сум си расположена кога малку ке ме фати под услов да не е вотка

Tikvi4ka напиша:
у мојата кариера имам само две пијанства... првото беше пред една година и више .. некој март коа елена среќна и задоволна замина на евровизија... мислам точно таа вечер.. бевме собрани прилично женско друштво... вотката бате.. а дента го прошетав цело скопје со само еден хамбургер... в автобус коа си се вракјав се надишив цигари... и после една вотка боровница и чаша вино телефоно ми паѓаше од рака... од вотка инаку можам да се скинам од плачење.. и тоа и го сторив.. имав кратка средба со кадата.. и нормално си излегов и град... кога ја заклучив вратата ми падна клучот од рака али немав посебна желба да го барам.. коа си се вратив се уште у пијана состојба ни на крај памет не ми беше да го барам па си влегов низ прозор те низ прозорче кое е метар на метар... башка високо околу два метри... и си легнав ..​

:pos2::pos2:

леле... тоа беше најпрекрасната вечер во мојот живот... јес да сите на почеток се опијанија а ја на крај, па сите заминаа в град а јас правев осмици накај дома сама по сокаци :nesum:... а после доам за да не легнам пијана, да не ми биде лошо утредента, пуштив тивко радиото, и играв валцер низ соба :pos2:

За последното не знам како сум си отишол дома само знам дека кога влегов легнав на креветот и пола саат како да бев на рингишпил.

хаха, пијанствата не ми се традиција на мене, ама има некои случки кога сум се напијала малце повеќе...
Еднаш цела вечер налетував на една личност што многу сакав да ја запознајам ама на крајот ништо, лол
некни во саботата го видов но кога требаше да си одам ЛОЛ!
а еднаш ја натерав другарка ми да се поздрави со нејзиниот тогашен симпатија... то би било то
а кога сум поднапиена зборам повеќе од обично, и тоа многу зборам за Lil Wayne :vozbud: и некако имам матен поглед не ги забележувам луѓето околу мене.... :P

Вчера требаше да бидам пијана со умисла - не ми успеа, денеска одам на гости кога ОП ете ти ракија, не е ракијата за мали деца арно вика тато, него ај ми помина......

Одам по улица и се цепам од смеа и + на луѓето во фаца им се смеам...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom