Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Pijanstvo retko me fakja, ama koa kje me fati... :nesvest: :nesvest:
Minatoto leto, u Srbija, ja i bratu4etka mi od Kanada, se gleame prv pat posle 4 godini, sednuvame u eden ubav male4ok kafi4, fino si nara4uvame po eden Red Bull, ama u Kanada bilo moderno Red Bullot da se mesha so alkohol. I taka fino si nara4uvame i po edno viski, pa uste edno i uste edno....i uste nekolku Red Bulla :cug:....i posle isko4ivme na sred ulica da stopirame avtobus :ija: srekja sto 4i4ko-shofer-na-aftobus bil pretpazliv....ina4e nemase sea da go pishuvam postov :je:

leleeeee...sakam da pijam ama znaete kako vikaat...GZOT NE MI DRZI:-D

za devojce i ne cini bas da pie mnogu..epten me nerviraat takvi devojki..ke se nacukaat se vlecat po zemja sto se vika..neznaat za sebe...pa dobro da mu se nevidi devojka si...sramota e...napij se nekolku caski kolku sto mozes da ispies..a ne da se preteruva...

pozdrav!!!!:icon_lol:

ej jas na 10ti se sobrav so klas i pievme...lele zakon stvar wese sto otidov so drugarka mi u ezerce da mokrime :) i tamu edni igraa oro i nie im se staivme,tie ne gledaat bledo,baska cudno igraa i im kvarevme i vikame aj si ideme i edna zena doagja ma ne ne si idete,sedete i pak se fativme na oro i muabet si napraivme so taa zenata i si otidovme...slavele tie 30god apsolventska :) a i ovoj petok pievme,ali nemase nisto posebno osven sto site pocnaa da placat,jas se smeev i sto go zaebaavme kelnerot u pizza italiano :)

Задњи пут беше на 8-ми месецов.Пред да идеме на Рибља Чорба седнавме со другар да пиеме.Али пред тоа не бев јаден речиси цел ден и пред да пиеме се прејадов.Седнавме у просторија кај нас и млатевме водка со пиво.Знам дека здрвивме цело литро водка Трајкоф и три-четири Горски уз пут.После отидовме на концерт се изгубивме со другарот ја влегов у ВЦ се убив од повраќање и не успеав да го дочекам Чорба да пее си отидов дома... абе жива брука сум бил :nesvest:

ВМРО напиша:
Ako pocnam da pisuvam, kniga mozam da izdadam....gi ima mnooooogu...
Ова важи и за мене... иако у задње време забушавам... слабо пијам.
Али како што би рекла една моја другарка, ваљда не умрела досеа, тони пие ретко ама квалитетно...
И секогаш сум расположен да помогнам на другарче во мака, ух коа ќе ми текне коа запознаф една девојка у парк, па ја носев на раце до такси (низ цел парк).
ај да не забегувам... у живо се раскажува ова, не се раскажува по форум :bip:

Ѕвер напиша:
Задњи пут беше на 8-ми месецов.Пред да идеме на Рибља Чорба седнавме со другар да пиеме.Али пред тоа не бев јаден речиси цел ден и пред да пиеме се прејадов.Седнавме у просторија кај нас и млатевме водка со пиво.Знам дека здрвивме цело литро водка Трајкоф и три-четири Горски уз пут.После отидовме на концерт се изгубивме со другарот ја влегов у ВЦ се убив од повраќање и не успеав да го дочекам Чорба да пее си отидов дома... абе жива брука сум бил :nesvest:

ziv svedok na ova sum :icon_lol: :icon_lol:
lele kakov wese,nemase zivot u tewe :nesvest:

doti4nata напиша:
ziv svedok na ova sum :icon_lol: :icon_lol:
lele kakov wese,nemase zivot u tewe :nesvest:

Ќути бе па ти, ништо не си видела и готово :wink:

sakam da pijam ali ne da se na4ukam do tolku da neznam ni kako se vikam...dobro osven za nekoi posebni priliki togas da:)

јас многу ретко сум пијан (тешко ме фаќа мене алкохолот) ама кога сум пијан сум многу весел али не сум некој играорец туку се смеам со сите и тешко ме приметуват дека сум пијан затоа што стојам право и не се клатам како некој што неможат да стојат!!!
Уака на нова година лино имав испиено 1 литар вотка сечена со литар густи и ми го дадоа бокалот од 2 литра и една цевка и влечи и пиј!:cug:
седнат бев на една фотења и знам дека до мене имаше една огромна корпа со чипс! бидејки цевката беше бајаги долга ја брцнав во бокалот и другиот крај во уста и легнат на форењата си пијам и само си грицкам чипс! после целиот бокал станав и земав уште една флаша виски нејзе започнав да ја пијам али дека не ми се свигаше сакав да станам и да земам уште еден бокал али другар ми ме мавна (пошто беше и тој пијан) и ме врати на фотењата. Останав да седам на фотењата и го гледам другар ми малку ми забегува од поглед али и дека и он е пијан почна многу да ми бега! едно време станав и му отидов на DJ-от и му викам да пушти нешто со денс ритам и додека стоев со него тој одма пушти и тргам јас накај фотењата да и се вратам си одам онака право и доаѓа до мене еден друг другар и ми вика абе тебе добро ти е ? Нешо си ми многу црвен во образите а знам дека испи цели 2 литра вотка и сеа не се ни клатиш ми вика! а јас му викам ај дојди да седнеме и да пиеме заедно. идеме седнуваме и пиевме од тоа вискито шо го донесов он од 3 чаши не знаеше што збори а јас му пукав сеири! :icon_lol: :kez: :kez: постепено сите шо беа пијани легнаа да спијат а и беше веќе некаде накај 6 саат и станувам и одам накај DJ-oт за да си ја земам јакната и кога се затрчав и без да приметам дека истуриле нешо на тоа плочките кога се истегнав:kajg: тој DJ - от ми се смее и ми вика - се искрши бе, шо ти стана бе, да не си пијан? А јас се држам за газот (зашо стварно ме болеше) и зимам јакната и излегувам надвор на воздух и седев се додека не ми се разбудат сите другари за да си идеме! арно ама дојде и другарот(шо му пукав сеири на 3 чаши виски) со мене надвор да седи и он сеа ме зеза! -Абе прееска не надна кога испи цели 2 литра вотка и неколку чаши виски а пред да излезеш мамицата си ја расплака на трезно! :cug:

Ја мн. тешко може да се напраам дрво у вистинска смисла заради
1.Самоконтрола
2.Кондиција :)
Ама кога сум тогаш се фешти...цело време знам(колку шо ми текнуе) сум онака по малце насмеан,малце ми лагираат движењата,рефлекси нула иам и со сите сум многу дружељубив :) посебно со :wub:...А шо праам работи кога сум пијан(пијани сите сосе мене) нејќете да знаете...
Иначе многу сакам да помагам на други онака кога сум полупијан(не летва) на пр. задњи пут трезнев еден тип а буквално(!!!) испив три пути појше од него,комедииии...
За ова задњово Дафи може да потврди он беше сведок на таа дешаваљка

CopyOfDeath напиша:
пијан сум сега шо ми можете и тоа на работно место ама вече ке бида бетер другар реши да се жени па нека му е со срека

A koj drugar ti se zene? nem da mi kaas otii buli....

Abe u petokot ubavo se natreskav i eve so pravev: Se smuvav so bivsiot, zboruvav svasta i sto e najloso na licnosta sto voopsto ne ja podnesuvam i velev da me kissne.... pih koa ke se setam na toa mi doaga da virsnam

JAs ne pijam taka da nemam dosega nitu edno pijano isskustvo:):) ama zato pak koga bevme vo petokot na rodenden kaj eden moj drugar..edna moja drugarka bese sankerka i uste ne pocnat rodendenot bese "damla " napraena:):):) ne znaese so zbora ,kaj odi ,so praj nie ne znaevme dali da se smejme ili...(vo disko vo bazenot se odrzuvase rodendenot) pocna da seta okolku bazenot da cita pravila na bazenot :):):) vikase na cel glas vladeee te sakam:D i na pred krajot na rodendenot padna vo bazenot..pretpostavuvav deka koga togas toa ke se sluci:pos2: Utredenta koga ja majtapea site taa na nisto ne se sekavase:):)

MoNa` напиша:
JAs ne pijam taka da nemam dosega nitu edno pijano isskustvo:):) ama zato pak koga bevme vo petokot na rodenden kaj eden moj drugar..edna moja drugarka bese sankerka i uste ne pocnat rodendenot bese "damla " napraena:):):) ne znaese so zbora ,kaj odi ,so praj nie ne znaevme dali da se smejme ili...(vo disko vo bazenot se odrzuvase rodendenot) pocna da seta okolku bazenot da cita pravila na bazenot :):):) vikase na cel glas vladeee te sakam:D i na pred krajot na rodendenot padna vo bazenot..pretpostavuvav deka koga togas toa ke se sluci:pos2: Utredenta koga ja majtapea site taa na nisto ne se sekavase:):)

:poss: :poss: :pos2:

Aj da ne bidam off-topik, samo da kazam deka dosega ne sum bil pijan. Ne pijam mnogu. :)

lool sakate da slusnete za mene i moite pijani iskustva lool toa mi bese navika sekoj vikent da se pravam kjorkjutuk zdroben pijan toest zaleden da ne znaas kade si bil so kogo so maabet si pravil i utre denta koa ke ti raspraavaat so si pravil so se desavalo ti da si kako u ne bereno lozje i kako toa u tvojo zivot da ne se slucilo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom