Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Momentalno sum na vtoroto sindikalsko(onoa bitolskoto od litar i pol:)))

Се случило да ме "фати", ама претежно кога сум на одмор некаде со друштво. Никогаш не ми се случило да се онесвестам или нешто слично, ниту пак да повратам. Јеее! 8)

divine напиша:
Aj na muabetov deka se setiv da prasam, dali nekoja od prisutnite devojki zavrsila vo bolnica :?: Bas me interesira deka ne sum slusnala dosega nekoja tolku da se ispijancila :lol: :wink: I ne mi se sramete kazete si, jas eve ne sum zavrsila :wink:
Ne si slushnala? :D :D :D Vo bolnica ne sum zavrshila, no edno leto premnogu se ispijaniv i dojde brza pomosh infuzija da primam... Ispiv mozebi povekje od pola litar chist Smirnoff so ceden limon i ne znam ushte kolku kokteli... Seto toa go ispiv za 1 chas i posle toa ne znam nishto, osven toa deka sednav na stolche pokraj ezero i ke padnev vo voda so stolcheto i sum si plachela :D
Koga se osvestiv, vidov deka rakata mi e crvena i si napraviv film deka nekoj me izdrogiral :D :D
Za sramota... c c c

A mislev deka dovolno se znaeme ... leleeeeeeee stvarno? Znaci neznaes nisto za da mi podobjasnese a? Am kul ... pamet za drug pat ... bez mene da ne pies :!: :lol: :wink:

divine напиша:
A mislev deka dovolno se znaeme ... leleeeeeeee stvarno? Znaci neznaes nisto za da mi podobjasnese a? Am kul ... pamet za drug pat ... bez mene da ne pies :!: :lol: :wink:
Epa za toa ke ti raskazuvam ako sakash uz kafence :D Deka mnogu ima :D Sega mi tekna deka i prviot shamar vo zivotov go dobiv :( :cry:

Ја сум ХРОНИЧЕН АЛКОХОЛИЧАР!!!!!

NOFX LYRICS

"I Wanna Be An Alcoholic"

I wanna be an alcoholic I wanna be co-drug dependant Wanna be sedated most of the time I wanna sing, I wanna dance I wanna pass out and wet my pants I wanna be an alcoholic man!

ЗАААКОООООНННННН!!!!!!!

Кога сум пијан само гачки кажувам а успат и глупости :), фактички многу сум располозен а и тешко да направам некоја рчка :) освен ако не ме предизвика некој.

Vashite "pijani" iskustva:)

Ninja напиша:
FortunE напиша:
Izbegnuvam da pijam, zatoa shto navistina nekoi lugje se zalat od mene, mnogu "maltretiram"

М? Избегнуваш да пиеш? :lol: :lol: :lol:
Од кога? :lol: :lol: :lol: Не верувам, но да не имаш намера да избегнуваш да пиеш? :shock:

Инаку, јас ретко сум "стап" (FortunE, не се буни :D ) ... ама ако ми се случи постојано се смешкам :D

И јас викав до пред некое време дека "нема" да пијам веќе. Лол добра шега еднаш пијаница секад пијаница.

И јас како некои претходно имам повеќе фази:

Прва, пиење малку по малку
Втора, пиење и јадење гомна
Трета, пиење, пиење и јадење гомна
Четврта, пиење и вртење, со малку јадење гомна
Петта, нокдаун, непокретност, и ги бркам сите оклу мене (најдобрата фаза)
Шеста, легнување и вртење на собата
и како последна и најлоша, сабајлето, кога душата бара вода, и кога немаш желба за живот и кога ја се вика познатата „Веќе не пијам„. оваа фаза трае до вечерта и после, пак од ново :lol:

jas se sekavam na edno pijanstvo od FortunE :lol: i na edno od Eko :lol: i na edno od Storm :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom