Вашите негативни особини?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сум бавна,понекогаш и од инат.
Сакам на сите да им погодам и на крај никој не е задоволен.
Некогаш сум многу чувствителна
Затворена сум.Не кажувам кога сум лута,па избувнувам после за ситница.
Наизглед сум многу мирна и ќутлива,па лугето често добиваат погрешен впечаток за мене :wink:
и т.н.

Buntovnik od prv red sum;
Ne se zamaram so nisto;
Mrzeliva sum nogo cesto;
...........ako mi tekne ke pisam uste nesto

Инает до крај и ногу брзо се нервирам и реагирам лошо и некогаш ми е криво што сум така лошо изреагирал.Се додека не наебам некој ден...

Секогаш барам 2 саати повеке време за да го направам предвиденото нешто...

сакам СЕКОГАШ да е по мое и мааааааалку сум размазана ( дедина маза) и понекогаш претерувам со зборење, ама само понекогаш!!!!!сакам да се карам, се инаетам и сум злопамтило!!!!!!!!

Многу сум бавна,понекогаш и од инат.
Сакам на сите да им погодам и на крај никој не е задоволен.
Некогаш сум многу чувствителна
Затворена сум.Не кажувам кога сум лута,па избувнувам после за ситница.
Наизглед сум многу мирна и ќутлива,па лугето често добиваат погрешен впечаток за мене :wink:
и т.н.
какво искрено отварање, браво весне, сега останува учте да ги поправиш тие работи, хехехехехехе :vozbud::vozbud::vozbud:

Премногу сакам, и сум премногу толерантен кон личностите кои ми значат...

PREMNOGU PRDAM I MI SMRDAT CORAPITE A PONEKOJPAT AMA SAMO PO NEKOJPAT ZNAM I DA ZDRIGNAM I DA JA ZATNAM SOLJATA OD GOVNO

neumeren, neodlucen, nestrpliv...ama rabotam na sebe, se nadevam deka ke se preinstaliram.

премногу им верувам на лугето и тоа баш на тие што не треба,злопамтило големо-памтам па вракам,инат невиден... ај нема смисла уште да пишувам:pipi:

Обожавам да реметам луѓе што мислат дека на вербално поле се неуништиви и дека со секој можат да се мерат :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom