Вашите негативни особини?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Обожавам да реметам луѓе што мислат дека на вербално поле се неуништиви и дека со секој можат да се мерат :smir:

Bravo za ova. I jas isto inace ne go gledam ova kako losa osobina(ne sekogas).
A i da, jas sum najgolem inat na svet, nestrpliva sum, spontana(sto ne e sekogas razumno) i golem skeptik.:toe:

Едитирано од модератор: Среден цитат.

пречувствителна сум,шо дури некој пат ме маа у депресија,и не сум у можност да функционирам као ментално развиена личност!!! :tapp: и тоа шо нејќам да се расправам,дури и коа сум у право,шо не ретко резултира со манипулација од другата страна...иам идруги негативности,ама сеа нејќам да си ги припомнувам,оти ќе се изнервирам.а и зашто да ме читате као негативна личност?:)

Just me and my world - cesto e taka i ne cini!Sakam da sum sama, sama da razmisluvam, sama da sonuvam, sama da realiziram sonishta, sama da shetam, sama da pijam kafe i da gi nabljuduvam lugeto passing by...mnogu cesto, bas poradi ova me smetaat za asocijalna...damn it!
Nesvesna za mnogu raboti...
Arogantna i cinicna togas koga najmalku treba i so nekoj sto najmalku zsluzuva...bitch!
Neznam i nemozam da recam NE!

Ако земам да пишувам и да набројувам не би завршил ни до утре.

Јас сум една систематска целина од негативни елементи која вегетира на планетава.
Мрзливост, инертност, тврдоглавост, песимизам, како фундаментални компоненти, е иминентно да се напоменат.

Многу сум тврдоглава. Исто така и горделива. Доцнам. Се нервирам за се и сешто. Тешко простувам... сигурно имам и други, само не ми текнува.

izbuvliva sum ,so nizok prag na tolerancija iako sega e malku podobro za razlkika od pred nekolku godini, se trudam da go kontroliram i malku po malku kje bide. a ne daj boze nekoj da mi stapne na nervot i ko kje pocnam.... e toa e loso... sakam da si go smenam toa i da ne se zamaram so raboti za koi e bescelno da se trosi energija. druga negativna osobina sto bi rekla majka mi ustata mi e pobrza od mozokot "po pet niz ustata" ili "jas edno ti pet". :vozbud:

уживам да замарам по некој :vozbud:, да го питам некои глупави прашања на кои нема одговор

Многу сум избувлива. Ми треба малку нервоза за многу викање... Некогаш гледам да се контролирам..ама ретко ми успева :) Си имам напраено неколку проблеми со то викање

-мрзлива
-самобендисана
-избувлива
-контрадикторна
-импулсивна
-емотивна
-пребирлива

...

Некад знам да забегам со зборење и да неам осет за околината моја ако они сакаат да кажат некој збор. Ама го ставам под контрола.

Имам пишано на темава ама незнам што сум пишала:pos:
Негативна особина паа може да се каже тоа што многу зборам:3:, не сум трпелива за некои работи:toe:

1.Им верувам на сите луѓе а знам дека не би требало.
2.Знам да бидам ѓубре кон тие што ме сакаат а да трчам по тие што не ме поднесуваат
3.Фалбаџија сум
4..не знам не ми текнува :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom