Вашите негативни особини?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Тврдоглава, нетрпелива,агресивна,себична, досадна понекогаш :toe::pipi:

Негативна особина ми е тоа што сум непредвидлива ..
Некогаш знам да бидам многу смирена , ладна и во друг момент да избувнам , да се нервирам за некоја ситница ..
И знам да бидам многу посесивна и песимист.

sho be negativna? nemam jas negativni strani bre! jas sum "sovrshenstvo bez mane" hheheheeh NARCIS pa sho!!!! :toe:

Mnogu sum neodlucna-duri da resam nesto da napravam i kako da napravam,sto da izberam...otok sum.Mnogu se nerviram za ova.:nerv:
Druga negativna osobina(ovaa mene ne mi smeta,drugite mi ja istaknuvaat kako takva) mi e sto sum mnogu zatvorena,nisto ne kazuvam,duri i na bliski luge.
Posle.. nemam doverba vo nikoj i vo nisto,mnogu sum rezervirana i na momenti deluvam mnogu ladno i nezainteresirano.Ponekogas sum golem pesimist.
Tvrdoglava sum do besvest.
Sekogas go kazuvam toa sto go mislam,bez ogled na posledicite.Ne sum mnogu tolerantna kon nekoj koj zamara i ne e svesen,ne prostuvam lesno i ne davam vtori sansi.
Lele...mnogu bile be:pos:

Некогаш знам да бидам мноооооооооогууууууууууууууууу голем инат...

Хаха.. нејќете да почнам...
Грда, Глупа, Необразована, Преискрена и Наивна... глупа..
ама МНОГУ глупа... и грда...

мнннооогуууу се лутам и голем инает сум

па вака тврдолгава сум малку, кога сакам нешто морам веднаш во истиот момент да го добијам иии многу сум нервозна :toe:

brzo se nerviram , brzo se lutam ... ponekogas premnogu zboruvam ( skoro sekogas na mesto )
pozZ

И јас како сите луѓе имам негативни особини.Незнам дали ке си ги кажам сите но...сепак ке се потрудам.Многу негативни особини ми се тоа што сум многу неодговорен за некој работи и скоро секогаш ја утнувам работата,друга негативна особина ми е да некогаш навистина премногу зборувам и во тоа зборуваље може да се најдат некој работи што нетреба да ги кажувам.Како особина може да спомнам и дека некогаш сум голем инает за некој работи(многу ми се случува на работа),немам силна самодоверба и секогаш не превзимам големи ризици бидејќи ме страв од неуспеси.Незнам можеби не ги кажав сите но сепак мислам дека тоа е тоа...:toe:

Na momenti cesto lugeto me zapoznavaat kako najgolem operski peac ili kako so velam jas vikac, nepredvidliva sum, na momenti nepromislena- pram gluposti, menuvam raspolozenie cesto, tvrdoglavo magere sum, ponekogas dopustam drugite da me kontroliraat, nekogas ne si dozvoluvam da bidam ona sto sakam..................i sigurno ima uste samo da ne ve gnjavam:toe:

Ја цитирам мама:
Неодговорен
Мрзлив
Изгубен
Цел ден ми висиш ко кбас дома....
И еден друг цитат,сеа ми текна:
Пречувствителен
Егоистичен
Ташак....
:kesa::kesa::kesa:

п.с а да,и вулгарен.

Освен надворешно шо сум прилично грд, сум и голем инает, секогаш сум во право и сакам во принцип да живеам сам, без другари, фамилија и сл... Башка сум непоправлив фудбалски фан и попрво би бил дома затворен да глеам фудбал или на стадион, отколку со другари на кафе или на дневна прошетка. Јебеш га, то е.

Сум инат, сакам понекогаш(почесто де :)) да одам контра, се додека не ми се попушти. Во одредени случаи сум лутко, сепак со причина. Негативно е што таа лутина подолго ми трае од вообичаеното(глумам понекогаш).
Ако загуби мојот тим, се затварам дома 2-3 дена, моите не смеат да влезат во соба.
И понекогаш сум мрза, знам ама што да правам, ништо не преземам во врска со тоа:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom