Вашите негативни особини?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Лоши особини... Уф...
многу сум тврдоглав, но не се инаетам. Секогаш иди на моето, а тогаш...
ако не ми е нешто по кеиф, знам да сум досаден додека не се среди работата
се нервирам речиси за се, и на крај ми текнува правилото дека што и да е ке се среди.

Abe sive mrzi ejjjjj...:vozbud:milo mi e so ne sum sam poso jas sum fenomen vo odnos na mrzava:pos2:i da inace mn sum nervozen i zivcan...

Jазикот секогаш ми е побрз од мозокот и после мора да се соочувам со последиците:zid:(и да изнаоѓам како да ги поправам)и тоа што сум ептен гооооооолема мрза:kesa:

уште не сум ни го разгледала случајот а се откажувам, лошооо

уште не сум ни го разгледала случајот а се откажувам, лошооо

Мој совет (иако не го побара), не го разгледувај. Опипај го, вкуси го и види како се однесува поставен во хоризонтална положба... :star:
Сите добри научници прават така :wink:

Слично како Walker Girl
Само јас не сум толку тврдоглава и секогаш попуштам ама знам да се истурам ко ќе сум нервозна на некој шо не требит или да изнакажам глупости на некоја драга личност па после ќе ми е жал! Сепак каква таква ме прифаќет!:)

Па кога некоја вест или слично ќе ме погоди во слаба точка, тогаш многу знам да избувнам и да се изназборам, а понекад ме фаќа и некоја мала мрза

Uf mnogu golema mrza sum i tvrdoglava vkraj ko ke se fatam za nesto samo sakam po moe da e i da ne etaka pak ne popustam

toa sto nekogas prebrzuvam so moite postapki a nekogas premnogu analiziram, a da i to sto sum tvrdoglava a nekogas koga stanuva zbor za povazni raboti-bi sakala nekoj drug da odluci mesto mene

Непотребно страшлива, тремаџика, премногу барам од себе, понекогаш сум расеана...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom