Вашиот прв мобилен телефон беше...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Simens A52 беше хит на времето..сега е shit:pos2:

Алкател 310! :)
alcatel_ot310_491.jpg

:vozbud::vozbud:

e vaka so RED :
Nokia 3310;Motorola T190;Alcatel 310;Alcatel525; Nokia1100;SimensMC60;MotorolaV220;EricsonT610;Alcatel557;Nokia6280;i na kraj momentalno >>>) SAMSUNG e590:)))NOKIA3120Clasic:)):helou:

Alcatel 310:pos: тоа окејот многу ме живцираше

Еее беше одамна тоа:)
Поминаа едно 7-8 години, а како вчера да беше.:pos2::pos2:
Првиот мобилен... Моторола т190 мислам дека беше. Ми текнува дека сама си собирав пари да си купам мобилен, ама уште не знаев каков. Еден ден доека бев во Струмица мајка ми ми се јави и ми кажа да го видам во каталогот дали ми се свиѓа, и ако сакам да ми го купи(со моите пари се разбира:pos2:). И кажав да ми го купи и не се покаав. Колку само имаше паѓано тој мобилен, сама го фрлав, го газев, и пак немаше на него ниту една гребатинка(ок, имаше 2-3, признавам!:)) Ама како и да е беше најиздржлив телефон што сум го имала...се до моментот кога во 7 одд. на екскурзија, по година ипол користење, не го игубив!:(:uvo:

моторолче ц200 и падна од балкон и не се исплаќаше да менвам дисплеј енего уште работи само без дисплеј

Првиот мобилен што го имав беше Сименс А40, го мразам тој телефон...
Инаку од сите што сум ги имал, ќе го издвојам Samsung R210s, поубава машина неам видено. Падна и нешто се зафркна инаку уште би го користел. Сега имам к510 ама Samsung-от уште ми недостига

DSC00674.jpg

motorola t190 слатко и мало, ми ја украдоа, да се префрлив на nokia 3310

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom