Вашиот прв мобилен телефон беше...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сака некој да купи Nokia 3210 100 ден евтинија до врат

alcatel-320.jpg

Ваков беше мојот,од 5 одделение - прв САМО МОЈ телефон :) Работеше до скоро,ама го изгубив некаде (ако не го изгубев гарант ќе сум го дала во музеј)

SIEMENS m30 hahaha crven gay jajcest ekran bez vibracija i bez nisto use se najdov so eden covek na odmor ja kopilj bev 5to odd i se ubeduvame telefonov top brat samo ja baterija kje mu smenam da zeam so vibracii hahahahahahahahah

al300_00.jpg

Само сив беше:) Памтам прв со вибрации беше...

LOL Уште е :pos: Мотоrola C650 се викаше. Од муке ќе забраев и како се вика. :pos:

ericsson_a1018_add_21.jpg

Ова ми беше првиот мобилен,ист ваков,уште го имам дома.
Ериксон А1018,задња реч технологије+ладно оружје:icon_lol:

794.jpg
Сте виделе некад вакво нешто? Епа ова беше мојот прв мобилен, кога уште немаше припејд, пред едно 10-11 години :) Цигла! и башка антената му се вади нагоре :):):) Вибрации... NOT! Саат немаше на телефонот!

Прегледај го приврзокот 8307
Сте виделе некад вакво нешто? Епа ова беше мојот прв мобилен, кога уште немаше припејд, пред едно 10-11 години :) Цигла! и башка антената му се вади нагоре :):):) Вибрации... NOT! Саат немаше на телефонот!
И да, најновата технологија вградена во него беше DUALBAND, односно можеше да се користи на ГСМ 900/1800 :pos2: Од Тајван ми го донесоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom