Вашиот прв допир со компјутерите

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
9-10 години 1 игра кантер македонската ја свртеФ хахахаха

На 7 години беше, отворија кај нас компјутерница, седнав и играв Тарзан. :)

:helou:Пред две години , нажалост многу доцна ,ама никогаш не е доцна нешто да научиш.Најпрво ги гледав внуките како играат игри ,потоа ме научија мене да играм карти . А пред една година помалата внука малку подетално ми покажа ,ме зачлени во кајгана ,ми отвори skaype па почнав да разговарам со роднини и пријатели од странство. сега се повеќе навлегувам во тоа и задоволството ми е поголемо.:smir:

на 6-7 години и беше лошо оти заглавив на супер маријо и не сакав да станам.
од тогаш нашата љубов е неразделан иако многу пати пробаа да не разделат.
те сакам машино моја! :back:

На десет години, тогаш се плашев да стиснам на старт:tapp:, мислев дека нешто ќе се расипе, а првата игра на компјутер ми е Test Drive 5.

На 8 или 9 год. Кај еден братучет. А прва игра, карти :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

На 4-5 години, тогаш ми го донесоа првиот компјутер и играв некои дебилни игрички:tapp:

Кај мама на работа, имав некои 8 години.
и се разбира цел ден седев мирна, играв солитаре.:je:

На 4-5 години кај едни пријатели играв ГТА2 и фудбал.Уствари само стискав некои копчиња без да знам што правам.А првиот вистински допир со компјутери беше во играчницата на братучед ми каде и првпат вистински започнав да ја дружам машината:)
Дотогаш не знаев ни маусот да го држам:kesa:

Кога бев мноогу мал на 2 3 години татко ми ме учел како да програмирам...хихихих

компјутер имам од кога сум роден...првин имав интел 286 па после 386 па 486 па 586 па накрај да ми купат пентиум 1....сеа сум си на АМД атлон...

Prv pat vidov kompjuter na 5-6 godini, i crtav vo Paint.

Мислам оти 7-8 год. бев и тоа во Телевизија Вис, тато таму работеше и почна да ме учи. Како што знам ја играв играта Need For Speed

во 6 одд прва игра бруд вор па халф лајф па ред алерт

и така натака....сеа кантер на кајгана :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom