Вашиот прв допир со компјутерите

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
3то одделение, ја игравме Half Life лан во една играчница...

Veruvam deka site od nas se sekavaat koga prv pat sednale pred cicko kompjuter i kakvo ni bilo custvoto.
P.S.ako i ova tema ja ima baram od moderatorite 3 dena ban :)

па и не се сеќавам баш...знам само дека многу мерак ми беше на тастатурата да чукам и првите недели само пишував нешто на word

па и не се сеќавам баш...знам само дека многу мерак ми беше на тастатурата да чукам и првите недели само пишував нешто на word

Јаооо ворд. Абе Мајнсвипер беше најзакон. Леле тогаш немав појма што треба да се прави и на секоја најдена мина пукав од среќа. После една година го открив дека на десен клик се ставаат знаменца и после цели местенца ги пунев со знамиња додека не дојде скорон у минус таму. Ех времиња, времиња.

Кога имав 6 год. со братучет ми отидов во интернет кафе и така се заразив од оваа машина :pos:

Имав негде 5 години и тогаш моите го земаа компјутерот пошто на мајка ми и требаше за преводи глупости нешто таму (нејзина работа). Компјутерот беше пентиум 1 (нормално) и онака ми беше интересно кога седев кога играв нешто (детска радост:))

Во второ одделение,на роденден кај едно другарче.
Одма после почнав да одам на Мирц и да спобудалуам дома за компјутери.

Во второ одделение! Пентиум 2! Прва игрица GTA 2 каде требаше да се соберат
2 000 000 долари за да се отиде у другиот град! И Формула 1 99`!

Прв пат седнав на компјутер кога имаф 6 годинки.

негде бев трето одд кога го купивме компјутерот и фала богу душа не испушти и воопшто не се расипа...ама староста си го рпави своето па сега зедовме нов
иначе чувството беше голема возбуда поради то шо англиски тогаш поретко знаев и само се губев ...:vozbud:првата игра шо сум ја играла беше Dakar така некако се викаше и исто многу играв GTA и нормално Sims :kesa:

на 6 години кај другар ми :) беше фантастично :) хихихи
2 месеца после тоа и мене ми купија и бев најсреќното дете на цел универзум. од тогаш мојот живот се промени. јас станав нов човек итн. да не продолжувам со приказната :)

..немам благе везе...одамна онака у инт кафиња..она скале знам с евикаше..деца ...хих ама редовно откако го купивмо воа чудово зарад кое не земам книга у руке...:pos2:

Компјутерот шо го имаше вујко ми.За то време беше нов,супер
Некаде на 5 години мислам дека беше,знам игравме една игра со авиони,со летање нешо,ама не памтам како се викаше.Мене ми купија мнооогу покасно компјутер.Тек во 7,нешо као демек мала сум била пред то и за џабе ќе бил ( па,донекаде биле и во право,дете од 1 одделение не знајт македонски да читат,не па англиски :) )
ама сеа ми е супер,не станвам,зависна станав,се надевам следната година на лап-топ :helou:

Па не знам точно ама мислам дека беше кога бев 2-3 одделение кај братучедками тоа беше се сеќавам :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom