Вашиот прв допир со компјутерите

• Креатор на темата Креатор на темата ¯\_(ツ)_/¯
  • Време на започнување Време на започнување
vo petto odd na cas po informatika so edni ogroomni tenki disketi(neznam kako se vikaa ama daleku bea pogolemi od deneshnive) i igravme zmija haha.Tek posle toa bea herkules i lion king

Први беа компјутерите на час по информатика кои беа со дискети и немаа којзнае какви функции, а покасно излегоа пентиумите и т н.

Bev 4to odd ili taka neso i znam deka se zaraziv odma:)))nemozev da prekinam da ja igram The Sims

Првиот допир, па кај 4-5 години, ама се сеќавам дека на тој компјутер (не беше мој) незнаев ни за игри ни ништо, знам само дека имаше една програма да пишеш на неа ама со големи букви и ќе ми ја уклучеа и цел ден штракав ко несалам, а потоа кога почнав да растам почнав по интернет кафеа. А мојот прв компјутер ми го купија околу 11 години.

кај татко ми на работа, уште ни во школо не идев тогаш, играв еден флипер легендарен на компљукторо. инаку посериозен допир 5то-6то негде

Прв допир хммм....се сеќавам кога ми го купија у 2одд пентиум 2ката ко напален мајмун сум се радувал и сите копиљаци кај мене дома на кантер...тоа беа години..уште ми стои само у подрум:pos2::pos2::pos2:

4 одделение, 486. Закон ПЦ, жал ми е што морав да го продадам за да го купам после неверојатниот Пентиум 2 на 333 мегахерци. Сеуште работи тоБ.
И тој ќе си го чувам до крај. :)

Мислам дека бев второ одд,кај другарка ми дома,поим немам што правев само знам дека многу сум била груба со тастатурата :nesvest: имаше некоја мутава игра што ја игравме

Мојот прв допир со компјутерот-->>коа имав 7години играв таа минско поле играта и карти п.с детска радост ми било коа сум ги играл тие игри

Хм... негде накај 3-4 одделение.

во забаваче кај брчетка ми уште коа играв тарзан :pos: после у 1во ми купија пентиум 2 со троничен екран.. тоа шо беше за тоа време.. сега е ујачан малце.. сестра ми го користи

koa bev 4 odd toa bi mu doslo negde pred 7,8 godini bev kaj drugar i vidov deka ja igrase "claw" i vednas se zaljubiv u taa kutija so elektronika:) edvaj cekav da mi kupat pC moite:)

Прв допир со компјутер некаде 1во-2ро одделение,прва игра Солитер и цртање :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom