Вашиот најомразен фудбалер

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Комплекси lvl 999999999... темата е најомразен играч, не клуб.

Он- Видал , гомно блесаво, глумеше најголем јувентино, срциња мрциња се додворуваше на навивачите, кога отиде у баерн на негово барање,пичката изјави дека причина било за да може да освои ЛШ , пуши кур гнасо циганска.. никогаш да не освоиш, да бог да изместиш кук на сред финале ако баерн стигне таму случајно. Згора на тоа многу прљав играч,борбен е да но и многу гнасен...
pa aj kako da ne gi mrazam Pjanic,Benatia,Higuain i ostala bagra ? :) OK Buffon e nesto drugo ama groto e za mrazenje heheh pozz i ne bidi bukvalista :P

pa aj kako da ne gi mrazam Pjanic,Benatia,Higuain i ostala bagra ? :) OK Buffon e nesto drugo ama groto e za mrazenje heheh pozz i ne bidi bukvalista :P
Ај Пјанич и Бенатиа разбирам Али за Игуаин ти мислам го сакаше кога имаше лани гласини за Рома ако не се лажам :) Не оти го сакам Али баш ме интересира зошто го кладе во исти кош со Бенатиа и Пјанич? :)

ОПА БАТООООООООООООООООООООООО :D

Да бе бато, уште си стојам на тоа мислење. И сега не ми е по мерак, ако игра кај нас... Се надевам дека во Мај нема да му го продолжат договорот, и ќе фаќа патот во Франција, за кур не го бива. Единствено нешто добро што испадна од него е што го земавме за кило семки, што ја закрпивме левата бековска позиција 2-3 години.

Тоти, Тадеи, Мексес, Перота, Лихштајнер, Киелини, Роки, Таљавенто итн .... дека се прљави копилиња.

Кавани, Бензема и Жиру поопрани 9ки немало од кога постои фудбалов

Не е еден. Цела одбрана на репрезентацијатa на Мaкедонија. Повеќе ги мразам и oд цела барса упм:tapp:

Франк Рибери. Темперамент неподнослив, постојано прави работи кои се за надвор од спортските терени.
Прашање е како до сега не се најде некој кој ќе му го дотера умот на Рибери (ако воопшто има разум кај Рибери).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom