Вашиот најдолг и најкраток секс

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
квикито е 10тина минути, а долгиот...со саати и на крај нема ни да свршиш, ќе ти скурчи од ебење

Најкраткиот 4-5 min. (со комшиката) а најдолгиот скоро 1 саат ( со ......):mist:

Во принцип не го мерам времето, но краткиот секс многу зависи од тоа дали сум на некое место каде што знам дека може некој да ме ”фати”, тогаш не си дозволувам повеке од 2-3 мин. задоволство. А најдолгиот во опуштена атмосфера ми траел скоро повеќе од една вечер, со паузи се разбира. Иако мислам дека една ”рунда” која трае повеке од околу 40-тина мин. е измачување за двајцата.

Citajki gi nekolku te dadeni postovi duri mi e strav da kazam :( najkratkiot mi bil okolu 2 saati, a najdolgiot 8 i pol. Rekov deka mi e strav zosto mislam deka nikoj nema da mi poveruva. Koga zavrsivme mojata partnerka imase blaga vrtoglavica i mi deluvase dosta iscrpena ( i za mene vazno) i zadovolna. Ma da ispivme dosta tecnosti ( sto voda, sto sokovi oti bese leten period) vo tekot na celata ljubovna igra.

мојот најкраток секс е 2-30 секунди шо незнам дали да кажам и дека тоа било, ама ај ке го рачунам пошо и го опнав 5-6 пати :poss: и тоа било само заради што на типката и се е*еше ама ја болело и не можела да издржи, а мојот најдолг секс траеше 7-8 саата незнам точно ама лезетски само со една пауза од 5 мин за за цигаре и една чаша џин.

OrTacE напиша:
мојот најкраток секс е 2-30 секунди шо незнам дали да кажам и дека тоа било, ама ај ке го рачунам пошо и го опнав 5-6 пати :poss: и тоа било само заради што на типката и се е*еше ама ја болело и не можела да издржи, а мојот најдолг секс траеше 7-8 саата незнам точно ама лезетски само со една пауза од 5 мин за за цигаре и една чаша џин.
Чек сеа за 5-6 секунди си и го бапнал 5-6 пати, па се разбира дека ја болело ни Спиди Гонзалес не е толку брз у тури-вади. :)

не бе неубо си ме разбрал, за 2-30 секунди секс со знам јас колку пати и го бапнав, зборот ми беше 5-6 пати ........ знаеш шо сакам да кажам а?

najdolg i naj kratok sex

najdolg mi bese 12 saati a naj kratok pa so znam okulu 5-6 min:pusk: :sekss:

Dolphin напиша:
Кратко машко кратко...

Вежбај, прегрупирај се, прај нешо!!! Не бива вака... Уфффффффф, госпожата кога тогаш ќе ти стане незадоволна вака (ВЕРУЈ У ОВА 100%)...

Мењај под итно... Ти го посветувам мојот 900ти пост, со желба до април, сексовите од саат време да ти станат минато... Без 2 саати, нишо... добар секс, мир у куќа машко... Послушај ме!

Р.Ѕ. А и фантастичен секс да е, они сакаат подолг и мора да добијат иначе не ја бива...

so ti znaci toa 100% ko da si go iskusil toa a :) :)

...najkratko 2-3min:tapp: ...a najdolgo 2 sati:poss: ...

lele citam i ne mozam dasi poveruvam na ocite da ne e ova forum na eba*ista so e ova 15 saati 20 saati da ne misite deka nekoj vi veruva :) aj bidete po realisticni normalna partija so predigra bi traela nekade okolu 3 do 4 saati

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom