Ваши навивачки искуства

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Беласица-Вардар! сезоната кога се гонеа овие 2 екипи за титулата во струмица 0-0 мислам беше пандев промаши пенал... судијата ги провоцираше нашите на крајот беа претепани играчите на вардар сокршени автобусите.. тогаш бев помал стадион полн до последно место... натпреварот искри во него скршена нога на вардаров играч..тоа беше нешто неверојатно.исто така и финалето во кошаркарсиот куп лани со ферпшед последната утакмица кога ја зедовме титулата и со цедевита и локомотив ..
На истите утакмици што си бил ти сум бил и јас! И стварно беше многу јако!!

Не сум некој навивач... Најв карта за Левски - Барселона оломнани у ЛШ и тоа баш у БЛУ ЗОН .... т.е кај шо се ултрасите на Левски заедно со братчето, ЗОКИ од Струмица, решиме да навиваме за Барса :) ама ТИВКО никој да не не слушне да не не сокршат таму ехехехе и отидоме фино поштено на стадион и накај 10та мин пред да го дае Деко (мислам беше тој) првиот гол за Барса некој идиот „слушнал“ дека некој од долните редови рекол Софија Запад демек навивач на ЦСКА Софија и настана таква узбуна шо преку мене летаа луѓе БУКВАЛНО летаа ја и бате Зоки си покриме главите само и чекаме 5 мин да се стише и ајт му викам братче да си застаниме на скалите до излезот оти тука ќе врие ... п.с морам да кажам дека тогаш сите песни на левски ги научиме... јбг си се нашол у оѓин или ќе пеиш или си го јадел... и добро беше шо и двајцата носеме плави блузи... ко слушнаме дека проверуват и тоа богами ни олесна :):) Али сепак после од скалите беше добро и можеме да се радуваме на голевите на Барса :)

Јас најубаво навивачко искуство сум имал кога играа Вардар - Спарта Прага. Толку луѓе на еден стадион немав никогаш видено "во живо". Иако Вардар загуби, сепак имам добри мемории од натпреварот таму и од самата атмосфера.

Работнички - Болтон (колку се радував кога дадовме први гол) и Македонија - Хрватска (и на овој натпревар беше многу јако, публика ТОП, а посебно кога се скараа навивачите, полицијата интервенираше, маваше како луда.. :):)) Сум бил и на еден натпревар на Беласица и то е то...

makedonija-island rakomet mn jako a znameto.........

Сум бил на Македонија-Холандија/Англија/Чешка. Со Англија кога го дадовме голот истрчав низ цела источна трибина и се дерев ко ненормален. А истото дерење го повторив и со двата гола против Холандија:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Беласица-Вардар! сезоната кога се гонеа овие 2 екипи за титулата во струмица 0-0 мислам беше пандев промаши пенал... судијата ги провоцираше нашите на крајот беа претепани играчите на вардар сокршени автобусите.. тогаш бев помал стадион полн до последно место... натпреварот искри во него скршена нога на вардаров играч..тоа беше нешто неверојатно.исто така и финалето во кошаркарсиот куп лани со ферпшед последната утакмица кога ја
зедовме титулата и со цедевита и локомотив ..

Не го промаши пеналот Пандев туку Туна и утредента беше избркан од Таковски поради тоа. Тие натпревари бев во ајдуците, нивен член бев до 6 одд:wink::wink::vozbud:

Не го промаши пеналот Пандев туку Туна и утредента беше избркан од Таковски поради тоа. Тие натпревари бев во ајдуците, нивен член бев до 6 одд:wink::wink::vozbud:

знам сега ми текна,пандев промаши со едни други кога летна над стативата.

онтопик:
Феноменално беше навивањето и на кошаркарските натпревари со Цедевита,со Локомотив Ростов но најлудо беше кога ја зедоа титулата нашите лани во кошарка.

e lani tesko da se zabraaa cela sala polna ... bukvalno site navivat .. tv bese. ... i so cedevita i lokomotiv bese grom.... a za belasica se sekavam koga igrajaa so portugalska ekipa neznam ka bese ...... u uefa kup mislam bese ... tv bese ludnica... ajdcute nenormalno navivanje grom ... neem zborovi . eee kak da dojdatt tii vreminaaa ...

Makedonija-Hrvatska najubavo iskustvo na kaliviot teren .. isto taka i Levski-Celzi koga igrashe atmosfera nevidena .. Vardar-Rabotnicki prv natrpevar od ovaa sezona .. kako i site utakmici na KK.Kumanovo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom