SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
На истите утакмици што си бил ти сум бил и јас! И стварно беше многу јако!!Беласица-Вардар! сезоната кога се гонеа овие 2 екипи за титулата во струмица 0-0 мислам беше пандев промаши пенал... судијата ги провоцираше нашите на крајот беа претепани играчите на вардар сокршени автобусите.. тогаш бев помал стадион полн до последно место... натпреварот искри во него скршена нога на вардаров играч..тоа беше нешто неверојатно.исто така и финалето во кошаркарсиот куп лани со ферпшед последната утакмица кога ја зедовме титулата и со цедевита и локомотив ..
ама ТИВКО никој да не не слушне да не не сокршат таму ехехехе и отидоме фино поштено на стадион и накај 10та мин пред да го дае Деко (мислам беше тој) првиот гол за Барса некој идиот „слушнал“ дека некој од долните редови рекол Софија Запад демек навивач на ЦСКА Софија и настана таква узбуна шо преку мене летаа луѓе БУКВАЛНО летаа ја и бате Зоки си покриме главите само и чекаме 5 мин да се стише и ајт му викам братче да си застаниме на скалите до излезот оти тука ќе врие ... п.с морам да кажам дека тогаш сите песни на левски ги научиме... јбг си се нашол у оѓин или ќе пеиш или си го јадел... и добро беше шо и двајцата носеме плави блузи... ко слушнаме дека проверуват и тоа богами ни олесна