Ваши навивачки искуства

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
VARDAR-Sparta praga,,lejj takvo nesto daj boze da se povtori,,уште пред зграда сите постари од маало со коли пред трафика собрани се збори само за тоа имаше едно 5-6 коли и доагја уште ама само да се поздраваат и одма идат,,и не зимаат во една кола постариве, идеме и по улици мафтаат со знамиња од сегде само свират од сегде!!! и идеме негде накај дебар маало да се паркираме //ма нема место бе игла да ставиш///и редица до доле на јужна :vozbud: ,,па кога ги пуштија исток и запад лејјј,,,абе на скали луѓе седеа...магичен ден...дај боже почесто да има вакви денови

bayern

hehehe bayern zakon vo germanija naj jaki sme a ne
kako jakite ekipi po 1-0 po 4-5 dava baern eheheheh

Мене сеа за сеа ми бил највозбудлив македонија 2 - 0 хрватска....

Атмосфера, навивање, полн запад, усташите го јадеја....итн итн... и најважното победа од 2 - 0.....

Едноставно НЕАМ ЗБОРООЈ.

Најубаво си поминав на Вардар-Спарта прага значи градски беше преполн одлична атмосфера штета што не ја искористивме шансата тогаш да заиграме во Лига Шампиони.
Убаво ми беше и на Македонија-Андора зашто имаше атмосфера поразлична од секој останат натпревар, се одаде почит кон нашиот ангел од преполниот градски стадион и останаа илјадници надвор кои не можеа да влезат.
Многу повеќе очекував од Македонија-Англија (првиот натпревар) немаше баш добра атмосфера, штета џабе дадов толку пари за карти :nesvest:

Значи и ја бев на таа утакмица, зборам за Вардар-Спарта. :) ТОПОВИ БЕШЕ ! (:

Него, Кика ти на повеќе утакмици од мене си била бе ! :pos:

Чекај темата е Навивачки или Симпатизерски искуства ?!
Има разлика....

ima ama decava pisat za utakmici so nemaat vrska mnogu od nekoja nevidena atmosvera.zvezda -real 4:2,zvezda -milan 1:0 prekinata vo 57 min,zvezda -baern polufinale kup na sampioni itd.

Вардар-Партизан за прославата на КОМИТИ од плоштад над 5000 Комити до западната трибина неверојатна бакљада гласот 3 дена фатен али вредеше се надевам ке се повтори такво нешто:vozbud::vozbud::pirat:

Бев во 2003 на Македонија-Англија ама бев на северна трибина и добро беше.А за Македонија-Хрватска немам зборови да опишам.Лудило беше.Посебно ко се пееше "Македонија навива за вас".Цел стадион пееше...прекрасно беше а и плус ги тепавме.Најдобро искуство ми е тоа а секако ќе има и подобри.

Jas sum bil na Partizan-Zvezda na JNA.Kakva atmosfera nemate pojma.Bev do Grobarite.Pa takvo navivanje nemam videno.Mene 10 dena mi bese fatebn glasot a ne 3.Inace taa utakmcia zavrsi nereseno.Ama vazno bese odlicno iskustvo

Беласица-Вардар! сезоната кога се гонеа овие 2 екипи за титулата во струмица 0-0 мислам беше пандев промаши пенал... судијата ги провоцираше нашите на крајот беа претепани играчите на вардар сокршени автобусите.. тогаш бев помал стадион полн до последно место... натпреварот искри во него скршена нога на вардаров играч..тоа беше нешто неверојатно.исто така и финалето во кошаркарсиот куп лани со ферпшед последната утакмица кога ја зедовме титулата и со цедевита и локомотив ..

Hrvatska- Makedonija ( osobeno posle ranoto vodstvo na nasite)
Zrinski- Rabotnicki (Patesestvie , sto sve ne se sluci po pat :) )
Bolton - Rabotnicki ( Malce , mnoguuu malce falese da vlezeme u tie ebani grupi)

Беласица-Вардар

Турново-Беласица 'многу јако беше' Беласица даде гол во крајните минути и победи со 0-1 да видете фудбал што се вика :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom