Вашето мислење

• Креатор на темата Креатор на темата neodreden
  • Време на започнување Време на започнување
Ne se mnogu no znam kako fakt deka ima lugje na koi im e gajle za moeto mislenje, i toa vo dosta oblasti

Абе глеј, секој си има право на свое мислење...На другите е дали ќе се замараат со мислењето или не...
Јас, искрено, не мислам некој дека се замара со моето мислење, али сепак, сакам да си го изнесам на виделина...:helou:

Prasanje : Dali navistina mislite deka na nekoj mu e galje za vaseto mislenje ?

Cisto informativno !

На многу им е гајле за моето мислење, и после изнесувањето на моето мислење за кратко време истите тие ми даваат мислење со моето мислење. Абе да незнае човек да се смее или да ги жали:nesvest:

...на форумов..неам појма...ако ми даде зелено значи дека му се допаѓа моето мислење и едноставно исто мисленици сме..ако даде црвено значи едноставно го прочитал моето мислење ама не му се допаѓа..
..додека во приватен живо...хммм ма неам појма./...ваљда да :toe:

Искрено ме боли што мислат луѓето за моите мислења. Кој се сложува со мене ОК, кој не се сложува ЈЕБИГа (=

Не ми е галје вооопшто дали некој ќе го цени моето мислење или не важно ми е само да го кажам...сепак тоа е мое мислење и доволно е што сама го ценам... некогаш е грешно не велам не, затоа би го кажала па ако е грешно да ме поправат. И во никој случај не сум од типот "вака и вака е и точка". Ценам и сакам да слушнам повеќе размислувања и да ги споредам со моите можеби ќе научам нешто повеќе.

ке излажам ако кажам дека не ми е гајле дали некој го чита/цени моето мислење....но не се замарам со тоа, иако е убаво кога некој ке те цитира без разлика дали се согласува или не со тоа што сум го пишал....а особено ако тој некој ти го цениш :)

Па на форумов ич не ми е гајле што мислат другите за моите мислења. Јас си ги пишувам како сакам. А на колку им се допаѓаат не ми е гајле зашто пак ке кажам мое мислење е тоа.

Мислам дека има луѓе на кои им значи моето мислење. А колку се, тоа е релативно

Секогаш го кажувам тоа што го мислам па ако му чини на некој арно ако не пак арно :toe:

Одма да ти кажам дека мене не ми е гајле дали некому му е гајле за моето мислење...:bip:

Чисто процедурално!

ова е одамна... ама ќе се сложам. јас ќе си го кажам моето мислење
а останатите шо сакаат нека праат....:bip:

Ако ме праша некој за некое мислење ке му кажам шо мислам,па мене ми е гајле дали му значи или не!:toe:

Во мојот живот надвор од форумов и од нет, важно ми е мислењето на блиските луѓе кои ме опкружуваат, не сакам да ги изневерам и се трудам да не правам нешто што би ги повредила и би го расипала нивниот впечаток за мене. Значи битно ми е што другите мислат за мене и по таа логика сметам дека и на нив им е гајле за моето мислење.

На форумов јас си го кажувам своето мислење, па сега ако на некој се согласува во ред, ако не се согласува пак е ок. не можам да очекувам на секого да му се допаѓа моето мислење, ама од една страна не можам да речам дека не ми е гајле за нивното мислење, всушност тоа не е ни можно, со самото тоа што некој ти реплицира значи дека му е гајле за твоето мислење, без разлика дали репликата ќе биде позитивна или негативна.

Само разликата меѓу тоа дали моето мислење на некого му е важно или не -меѓу реалниот и виртуелниот свет, е тоа што во реалниот живот повеќе се замарам дали другите го ценат моето мислење, а овде гајлето за тоа е со многу помала димезнија

jas ne se zamaram uopste dali na nekoj moeto mislenje mu e vazno il ne...ednostavno diskutirame

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom