Вашето мислење

• Креатор на темата Креатор на темата neodreden
  • Време на започнување Време на започнување
Во мојот живот надвор од форумов и од нет, важно ми е мислењето на блиските луѓе кои ме опкружуваат, не сакам да ги изневерам и се трудам да не правам нешто што би ги повредила и би го расипала нивниот впечаток за мене. Значи битно ми е што другите мислат за мене и по таа логика сметам дека и на нив им е гајле за моето мислење.

На форумов јас си го кажувам своето мислење, па сега ако на некој се согласува во ред, ако не се согласува пак е ок. не можам да очекувам на секого да му се допаѓа моето мислење, ама од една страна не можам да речам дека не ми е гајле за нивното мислење, всушност тоа не е ни можно, со самото тоа што некој ти реплицира значи дека му е гајле за твоето мислење, без разлика дали репликата ќе биде позитивна или негативна.

Само разликата меѓу тоа дали моето мислење на некого му е важно или не -меѓу реалниот и виртуелниот свет, е тоа што во реалниот живот повеќе се замарам дали другите го ценат моето мислење, а овде гајлето за тоа е со многу помала димезнија

истото би го напишал и јас ... поготово ова болдираното .... секогаш гледам да ги усогласам мојте мислења со мислењата на мојте најблиски, и многупати прам оттстапки за да не дојди до некои големи спротивности .
е сеа за на форумот, си пишам шо сакам, нормално полесно си го искажваш мислењето пошо никој не ти брани шо да пишиш, нема вербален дуел. е сеа дека не ми е гајле не можам да речам не , важно ми е дали некој ме цитирал со која намера ме цитирал дали ми дал репутација за добро или лошо мислење , на некој начин со то сфаќам какво генерално мислење имат луѓето за мене

Верувам дека моето мислење им е најважно на моите родители , а потоа на девојката со која ќе сум или некој мој блиски луѓе со кој сум секојдневно , за други и не ме занима како што и нив не ги занима моето мислење :pipi:

Да. Навечер не можам да спијам, се се мислам што ќе си помислат, дали правилно ќе ме сфатат тие што ме читаат на форум.

форумов е за споделување мислења правење муабет тепање досада барање забава игри податоци и ред други работи.. ако на некој му се свиѓа моето мислење нека го чита ако не му одговара нека го прескокне или нека почне дебата и ке разјасниме шо е и како е. е једни шо ме нервира на форумов е шо гледам дека има големи шупаци да ми простите на израз кои делат црвенки од ракав ако не се согласуваат со нечие друго мислење или па ако имаат сосема различен став према одредени работи.

па мене ми е гајле ако некому не му е гајле за моето мислење :uvo: ја си кажувам тоа што си мислам ако не му се допаѓа на некому како размислувам нека ги затне увцињата :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom