Вашето мислење

• Креатор на темата Креатор на темата neodreden
  • Време на започнување Време на започнување
Nemoj da misslis so mislat drugite za tebe!Tie se prezafateni so mislenjeto za toa sto mislis ti za niv!

Дали на форум, дали на стварност, ама ич не ми чуе десно уво од лева страна дали некој се сложува со моето мислење. Негов проблем!

Јас важно е да си го кажам :kez:

Очигледно на некои луѓе им е гајле за моето мислење па ми дале репутација овде на форумот. Во стварноста, многупати било прифатено, но и одбиено моето мислење.

Во секој случај, какво-такво, сечие мислење има влијание врз секого.

моето мислење... ма кој ме шмиргла

neodreden напиша:
Ne e prasanjeto dali na nekoj mu se bendisuva tvoeto mislenje na forumot,tuku dali na nekogo mu mu e galje za tvoeto mislenje.
Sekako deka sekoj ima pravo na svoe mislenje !
Па ако не му е гајле на некој за моето мислење, нема потреба да чита што сум пишала, нели? Имам избор и јас - да пишам пост или да не пишам, а има избор и секој член на форумов - да чита што сум пишала или да не чита.

Моето мислење сигурно некого многу засега на моменти овде на форумов бидејки ако судам по реакциите во дикусиите а и по репутацијата која ја имам, доста луѓе го читаат она што го пишувам.
Инаку ќе излажам ако кажам дека ми е сосема баш небитно кому колку значи и колку го уважува моето мислење. Сепак ги изложувам овде моите мислења не само заради мене лично туку и за да ги споделам со останатите членови на форумот. Исто е и во приватниот живот, само што таму нема пишана репутација туку збор и помнење на кажаното:)

Да. Мислам.

Не ми е битно,,но секако дека иако се помалку сепак постојат луѓе кои го почитуваат моето мислење и обратно:smir:

Не ми е битно,,но секако дека иако се помалку сепак постојат луѓе кои го почитуваат моето мислење и обратно:smir:
принцезо ја го почитувам многу твоето мислење!!!!!!:helou:а дали некој го почитува моето или не тоа е право на секој поединец!!

неможам јас да кажам дали некој го почитува моето мислење...тие треба да се искажат (ако ги има)...

обвинетиот е слободен, се дур не се докаже спротивното...

мислам дека има некои членови кој го ценат и почитуваат моето мислење,а и јас на повеќето членови го ценам нивното мислење

Јас само го кажувам тоа што го мислам !
се друго е ирелевантно

Секако дека го почитуваат моето мислење...
Не смеат да не го почитуваат... :baeh:

*Шала настрана али зашто да не го почитуваат? Јас би рекла дека секој оној којшто ме почитува мене го почитува и моето мислење а за останатите и баш многу ми е гајле дали ќе пројават почит кон моето мислење или пак не... и јас не ги почитувам сите на крај краева...

Незнам јас сум од оние луѓе што не се раководат според другите...ако некој го почитува моето мислење...фала многу :smir: ако не...мило ми е имај убав живот :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom