Вашето мислење

• Креатор на темата Креатор на темата neodreden
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека има некој на кој му значи моето мислење се наоѓа и таков во денешно време

Не би се замарал со тоа дали на некој му е галје за моето мислење, јас си го мислам моето тој неговото и така :toe:

Во стварност - има луѓе на кои им значи моето мислење.Тоа се моите блиски.А ваљда има и уште по некој.Другите мање - више битно.

На форум - можда,не знам.Има некои што ме читаат,некои што не ме читаат.На некои можда им е гајле,на некои не им е.

Na forum : "Ne se zamaram"
IRL: " Ne gi znam tie na koj moeto mislenje ne im znaci. "

Во стварноста можам да се пофалам дека моето мислење е многу ценето и почитувано, бидејќи имам доста искуства од сите полиња. Има случаеви кога мои добри другари и другари специјално ми се јавуваат за совет. Нормално јас секогаш излегувам во пресрет, и ако можам ќе помогнам.

На Форум знам и се замарам само дали ќе е ценето моето мислење само во фан клуб М. Јунајтед, за другите теми си дискутирам без многу замарање дали некој ќе го цени или не.

И во реален живот и на форум мое си е да си кажам, на кој му значи моето мислење нека му значи, на кој не ГАЈЛЕ МИ Е! А знам дека во реалниот живот ги има доста луѓе што им значи моето мислење а за форум незнам.

И во реалност и на форум исто размислувам, кој го цени тоа во ред, има истомисленици и против мисленици, демократија, секој има право на свој избор , мислење и слободен говор, а од кого и како ке биде подржано тоа е индивидуална работа, да има луѓе, ценат што мислам и како мислам , тоа е мое право и си држам до тоа:wink:

Гајле ми е ако некој не го цени не го чита моето мислење. Јас важно сум го напишал кажал и слично, а тоа за читање и слушање е на тој кој што сака или не сака да го прави тоа проблем.

Штовани мој публикуме, ја се искрено надам да ви цените и поштујете моје уважено мишљење. А ако не... ондак... ј*би га:toe:
:smir:

Моето мислење преовладува во мојот круг на луѓе. Не сум лидер или воџа или ја шо ќе кажам тоа да се прави, меѓутоа некои филозофски ставови, погледи и принципи приметувам дека повеќето откако сум им ги воочил ги применуваат и промениле нешто кај себе. Инаку далеку сум од тоа да сеа ја нешо да замарам да биде по мое или да се праам дека ја шо ќе кажам е најбоље.

Па за оние кој ме поштоват валјда му е, а за другите не ми е гајле :helou:

а дали е битно? ако некој го интересира ќе си каже,ќе праша, додека не, ако ми е битно мене јас сама ќе си го кажам моето мислење. точка.

На форумов тешко ќе да е така..
А во животов мој,фала богу уште постојат пријатели кои ценат мое мислење,а исто така постојат и луѓе чие мислење го ценам..А за другите околу,што спаѓаат во малку подалечен круг на пријателчиња,воопшто не ми е ни гајле,ниту им кажувам мое мислење,ниту барам да го ценат...

Моето мислење... и на форум и во реален живот (морам да спомнам така штом повеќето го направиле тоа разграничување) е потполно исто, ставовите се исти, сепак на крај, јас сум ист, најнормално има такви на кои им се допаѓам таков како што сум и ми е мило за тоа и се разбира тука се оние спротивните далеку побројни во мојот "реален" живот. Живееме во свет составен од спротивности и добро е што е така макар што за промена добро би било да се привлекуваме со дел од нив.

Sekoj so svoite misli...:smir:
a koj shto misli i dali mu e gajle...ich ne se zamaram so toa:kafe:
neka mu ja misli onoj koj shto se zamara:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom