Вашето мислење

• Креатор на темата Креатор на темата neodreden
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 ноември 2005
Мислења
36
Поени од реакции
0
Prasanje : Dali navistina mislite deka na nekoj mu e galje za vaseto mislenje ?

Cisto informativno !

neodreden напиша:

Cisto informativno !
Дали има некој?
Секако дека има.

Мада, чудна ми е некако темава... Биди малку по конкретен.

neodreden напиша:

Cisto informativno !

Одма да ти кажам дека мене не ми е гајле дали некому му е гајле за моето мислење...:bip:

Чисто процедурално!

go pisuvam toa so go mislam a ako na nekoj mu se sviga moeto mislenje ok...milo mi e ako ne..ne se zamaram

Поради тоа што моите мислења се несериозни, знам дека на никој, ама баш на никој не му е гајле, а и искрено мене многу ретко се потресувам на туѓите мисења. Сакам хумористични коментари, ама послабо ги има, или може мојата смисла за _умор испарила

da...mozda ne na forumov (ali mozda i da ima nekoj) ali u vistinski zivot normalno deka ima mnogu licnosti koi sto go cenat i baraat moeto mislenje

абе види вака мое е да одговорам на тоа што го поставиле па ако не му се свиѓа немора да чита и не се замарам со тоа дали некој го интересира моето мислење хахах

Sekoj ima pravo da si go kazi svoeto mislenje, bez razlika dali na nekoj mu se bendisva ili ne. :)

Чек братче...мислиш на форумов или у живот???

pa vo privaten zivot sekako deka ima...a na forumov...pa zatoa e reputacijata,so sekoe novo zeleno/crveno gledam deka nekoj go procital moeto mislenje i se slozil ili protivel na nego...so samoto toa dokazuva deka toa sto sum go napisala go zainteresiralo :)

Мое мислење? Хм... ма тко ме јебе. Ваљда тоа ќе да е. :) :)

Malku mi deluva prasanjevo u stolom SO ZAMARATE KOJ VE E** NA KOGO MU E GAJLE ZA TOA STO TI MISLIS? provokativno????Nego aj ke kazam,ako pisam tuka neso moze nisto da ne mu znaci toa na nekoj,ama u privaten zivot sekako deka e vazno,licnost li sum ili sto sum,bezglasna bukvaa???Ne ne,tuka moze i ne koj me cita,koj me skoka koa ke me vidi:)))

nema blage veze

JeCILaDy напиша:
Sekoj ima pravo da si go kazi svoeto mislenje, bez raz
lika dali na nekoj mu se bendisva ili ne. :)

Ne e prasanjeto dali na nekoj mu se bendisuva tvoeto mislenje na forumot,tuku dali na nekogo mu mu e galje za tvoeto mislenje.
Sekako deka sekoj ima pravo na svoe mislenje !

Јас си кажувам тоа што имам да си кажам-затоа е и форумов.Ако сака некој нека ме чита,ако не сака нека ме рипа.Мене ич к*р не ме боли тоа.
А веќе во стварност тоа е друга работа ама за тоа друг пат!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom