Вашето љубовно резиме оваа година

• Креатор на темата Креатор на темата Saladin
  • Време на започнување Време на започнување
ovaa godina mi beshe cool.imav nekolku muvaci,posle decko 4 meseci so nego ko bev vo vrska se muvav so eden (nebese od mojot grat deckoto).posle edna nedela ili dve pak decko fativ od mojot grad.raskinav so nego dosaden beshe.se izmuvav so eden zenet coek (26 god imashe)i sea imam decko so si go sakam mnogu i mi e super so nego :D

:pos2: nashkola vo edna soba i ne fati sluzitelot i ne zatvori da si prodolzime so rabotata :pos2:hah jako bese epten a posle si odevme vo stan by the way vo sobata nemashe krevet moravme nazemja na eden tepix taka pomal :pos2:

Не се срамиш со постовиве, алоо имаш 15 год? Ама потенцираш 4ка фонт. Не ти е срам што во школо те начекале како се сексаш? Или што се маткаш со женети?
Малолетна курва.
:pov:

Не се срамиш со постовиве, алоо имаш 15 год? Ама потенцираш 4ка фонт. Не ти е срам што во школо те начекале како се сексаш? Или што се маткаш со женети?
Малолетна курва.
:pov:
kako prvo toa e moj problem dali se stramama ili ne a ne se stramam zatoa so si go ziveam zivotov.moja rabota e kako ke ziveam :)

kako prvo toa e moj problem dali se stramama ili ne a ne se stramam zatoa so si go ziveam zivotov.moja rabota e kako ke ziveam :)

Така е!
Само пишувај со нормален фонт како и сите други,да не морам да те бришам.
И да,ова не е молба,туку наредба:smir:

Ја почнав во врска ја завршувам сама. Уште сум заљубена во тој со кој ја започнав, ама се средувам, многу брзо и многу успешно.
Откако раскинавме... Па... Месец и нешто има, не е некој период во кој се прават некакви си промени. „Пробав“ дали сум спремна да сум со друг, ама не испадна баш дека е така... Сега чекам да се смени нешто:) Ама, НГ е далеку, до тогаш се надевам ќе има нешто ново и убаво на повидок!

убава врска од 1 год(и уште трае) се беше супер ама имаше и многу караници, нервози, плачки....:pipi:

Kaтастрофа,нема што да кажам.:kesa:Само нервози,плачки и депресии.Нареднава година одмарам:jaj:

Моето љубовно резиме за оваа година е исто како и претходната и претходната...и оваа годна ке биде иста-со исто љубовно резиме,кое трае веке седум години и више:vozbud:
Абе,љубов е во прашање:pipi:
И,да,многу ми се допаѓа моето љубовно резиме Љубов,Љубов и само Љубов...и уште седумдесет години да ми биде се вака:back:

Убајна, 5 силовања, 4 лешеви, 10 пати садо мазо... :nesvest:

Не мислите дека е рано за отварање на ваква тема? Имаме уште 20 денови пред да заврши годината, така да Скопско и се е можно...

Абе исти курац е. Не дозволувај да те ограничат Евреине и Масонине. :salut:

Кај мене беше како онаа од Цацко Пролеќе 2

Јати јати кокиче
Јати сува слива
Јати зелен цреша
Лаком газ трагедија

Ау лошо имав девојка ме откачи и ја преболив мислам и сеа онака лајт су во отворена врска и коа ќе видиш можеше да е топ ама јас не дозволив и сеа е тенк :pos2: убаво ми е вака а на бифшата ич не и е убаво осеќам не може да најде љубов како што и давав јас СРЦЕЕЕЕ УТЕШНО ЕВЕ :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom