Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.568
- Поени од реакции
- 2.301
Она је била она је остала! Цела година ми пројде со иста личност на 16 ноември славевме 2 години, и така и ќе ми заврши годината

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како ја поминавте оваа година на љубовен план?
Суша скоро година дена. Од Март месец неам легнато никој.
Со прилепчанецот се слушаме , замина он да работи во Лондон, јас во Берлин , па некако други планови и проритети паднаа во прв ред.
Искрено и неам желба за секс. Сигурно пред месец / два си ме читал во една од темите што се расправав со еден од форумџииве кој сакаше да ме легне , па ме изнавреѓа само што го одбив.
Тоа е , немам чувства кон никој, ептен сум ладна , незаинтересирана за врска и само работа и заработување пари ми е во глава -- задоволство ми е кога на крајот на месецот ќе стигне платата па се радувам самата на себе за заработеното![]()
До толку ли те повреди моето цитирање?А за секоја година посебно ли отварате една иста тема ?
Не гледам ништо лошо што сум искоментирала во темава или ајде ќе се правиме паметни со ставање слики офф топик ? До кога ќе се понашаме како деца со сликичките ?
Биди ми поздравен и баш ме интересира за тебе конкретно дали си ебел нешто во 2016 или и ти како мене лечеше фрустрации на Кајгана ?
Значи чекам одговор од тебе како мало резиме на сексуално поле за 2016 . (сепак сме во соодветен подфорум љубов и секс )
Суша скоро година дена. Од Март месец неам легнато никој.
Со прилепчанецот се слушаме , замина он да работи во Лондон, јас во Берлин , па некако други планови и проритети паднаа во прв ред.
Искрено и неам желба за секс. Сигурно пред месец / два си ме читал во една од темите што се расправав со еден од форумџииве кој сакаше да ме легне , па ме изнавреѓа само што го одбив.
Тоа е , немам чувства кон никој, ептен сум ладна , незаинтересирана за врска и само работа и заработување пари ми е во глава -- задоволство ми е кога на крајот на месецот ќе стигне платата па се радувам самата на себе за заработеното![]()
До толку ли те повреди моето цитирање?
Јас па сакав малку да раширам позитивна енергија како на времето што беше.![]()
Дај најди ми работа во Германија со македонски пасош, па јас бесплатно ќе те загреамСуша скоро година дена. Од Март месец неам легнато никој.