Вашето љубовно резиме оваа година

• Креатор на темата Креатор на темата Saladin
  • Време на започнување Време на започнување
Она је била она је остала! Цела година ми пројде со иста личност на 16 ноември славевме 2 години, и така и ќе ми заврши годината:)

6-7 години од врска
Јан-Феб -у осонова сексулана апатија поради смрт на блиска личност
Мар-Апр -опоравување
Мај-Јун -врќање у акција на домашен и гостински терен
Јул-Авг -Летна секс сесија плус и швалерка ми отече
Сеп-Окт- Швалерка у аут нема време иако беше фина и мала, одржавам на домашен терен
Нов-Дек -Дугачок службен пут користав еднаш професионална услуга, пуно поштовање си ја знаат работата дамите.

Економска криза. :tv:

До кај јуни - јули беше добро, после тоа огромна криза :)

Како ја поминавте оваа година на љубовен план?

Суша скоро година дена. Од Март месец неам легнато никој.
Со прилепчанецот се слушаме , замина он да работи во Лондон, јас во Берлин , па некако други планови и проритети паднаа во прв ред.

Искрено и неам желба за секс. Сигурно пред месец / два си ме читал во една од темите што се расправав со еден од форумџииве кој сакаше да ме легне , па ме изнавреѓа само што го одбив.

Тоа е , немам чувства кон никој, ептен сум ладна , незаинтересирана за врска и само работа и заработување пари ми е во глава -- задоволство ми е кога на крајот на месецот ќе стигне платата па се радувам самата на себе за заработеното :)

Тема за резиме од 2009та година...

Со прилепчанецот се слушаме , замина он да работи во Лондон, јас во Берлин , па некако други планови и проритети паднаа во прв ред.

Искрено и неам желба за секс. Сигурно пред месец / два си ме читал во една од темите што се расправав со еден од форумџииве кој сакаше да ме легне , па ме изнавреѓа само што го одбив.

Тоа е , немам чувства кон никој, ептен сум ладна , незаинтересирана за врска и само работа и заработување пари ми е во глава -- задоволство ми е кога на крајот на месецот ќе стигне платата па се радувам самата на себе за заработеното :)
doc emmet.jpg

Тема за резиме од 2009та година...

Прегледај го приврзокот 160305

А за секоја година посебно ли отварате една иста тема ?

Не гледам ништо лошо што сум искоментирала во темава или ајде ќе се правиме паметни со ставање слики офф топик ? До кога ќе се понашаме како деца со сликичките ?

Биди ми поздравен и баш ме интересира за тебе конкретно дали си ебел нешто во 2016 или и ти како мене лечеше фрустрации на Кајгана ?

Значи чекам одговор од тебе како мало резиме на сексуално поле за 2016 . (сепак сме во соодветен подфорум љубов и секс )

А за секоја година посебно ли отварате една иста тема ?

Не гледам ништо лошо што сум искоментирала во темава или ајде ќе се правиме паметни со ставање слики офф топик ? До кога ќе се понашаме како деца со сликичките ?

Биди ми поздравен и баш ме интересира за тебе конкретно дали си ебел нешто во 2016 или и ти како мене лечеше фрустрации на Кајгана ?

Значи чекам одговор од тебе како мало резиме на сексуално поле за 2016 . (сепак сме во соодветен подфорум љубов и секс )
До толку ли те повреди моето цитирање? :(
Јас па сакав малку да раширам позитивна енергија како на времето што беше. :D

Блазе тој што ќе те земе вака имотна, ќе те скапи блаословување и фалење наоколу, домаќинка :toe:

Почеток како секоја друга, втората половина - како никоја друга.
Најмногу доживеав кадешто најмалку очекував.

До толку ли те повреди моето цитирање? :(
Јас па сакав малку да раширам позитивна енергија како на времето што беше. :D

:oftopik:

Јас да ти коментирав под твој пост со слика , одма ќе бев опоменета за офф топик или ќе имав забрана за коментирање на темава.

Тебе бидејќи ти е дозволено се, слободно можеш да прикачиш ама баш се и пак ќе ти прогледаат кроз прсти.

Ништо , заеби, премногу е напнато на форумов , ај ќе спиеме.

п.с. Не ми замерувај што нервозно реагирам , не си ти крив али пожелно ќе беше да ми одговориш на она што те прашав.

Дај најди ми работа во Германија со македонски пасош, па јас бесплатно ќе те загреам:icon_mrgr:

За малку лезбејка ќе ебав, не знаев дека е лезбејка пријателите ми кажаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom