Вашата врска е...

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
Анастазија напиша:
Јас во оваа врска сум веќе година и три месеци, година и кусур, што би рекол дедо ми:)
Прекрасно ми е, многу сум врзана за него и не го сметам тоа за негативно, напротив, уживам во оваа врска и со овој човек со кој сакам да го поминам остатокот од животот.
Неможев да издржам да не ти дадам црвенко. :nesum:

Jas sum vo vrska nesto poveke od 4 godini, i kako i vo sekoja vrska imame podemi i padovi, no vo globala, mislam deka e odlicna

прилично долга и доста сериозна и покрај тоа што до скоро не сакав некое големо врзување со партнерките...еве сеа ни тргна и не можеме да застанеме :)

Vo vrska sum veke 2 ipol godini i super mi e , bliski sme so partnerot e sega ima raboti koi si gi cuvam za sebe, normalno:) ali povrzani sme iako sme razlicni i mnogu si se sakameeee:)))

Една од најубавите работи шо ми се случиле у животов, конечно се погодив со некој :pipi: Прв пат не ме гуши врската и немам потреба да избегам...

3 месеци.
Да.
Најубава работа што постои, после незе следува излет на месечината со егзотичен поглед на изгревањето на Земјата.
Си велам ќе идеме до далје.

Една од најубавите работи шо ми се случиле у животов, конечно се погодив со некој :pipi: Прв пат не ме гуши врската и немам потреба да избегам...

Бравос бе! Да не морам да се мачам да пишувам...

Ама сепак нешто ќе додадам
Во врска сум 3 години без еден месец и да ви кажам право супер ми е :13: . Сме си се погодиле со партнерот :4:
Ми одговара ...
Се разбира понекогаш имаме несогласувања (како во секоја нормална врска се разбира инаку не би било интересно :)) но, се се решава брзо.
Во главно врската ми е одлична. Сите велат дека многу си одговараме ... пу пу да не се урочам ...:)
И како што вика блек роуз тоа е една од најубавите работи што ми се случиле во животов, можам да кажам дури и најубавата работа што ми се случила во животов... :)

Ова ми е првата сериозна и стабилна врска.
Веќе 15 месеци, т.е. година и 3 месеци.
Пред да го запознаам мислев дека нема никогаш да најдам некој со кој ќе бидам волку поврзана, што толку многу ќе се грижи за мене.
Прв пат се чувствувам заштитено и сакано во нечии прегратки ( секако не вклучувајќи ги тука на моите дома ).
Среќна сум само кога ќе ми текне дека постои во мојот живот, среќна сум само кога ќе ме погледне, среќна сум кога си зборуваме за иднината, среќна сум...
Мило ми е бидејќи ова што го имаме не е само извештачен и лажен производ на психата на младината од 21от век, мило ми е бидејќи покрај сите врски со лажење, изневерување, предавање на своето тело под притисок ,солзи длабоко во ноќта и прекинување на врската поради било какво несогласување...ние имаме нешто посебно.:pipi:

Ах, ај ем соу ин лав.:wub1:

Во врска сум ..5 месеци ..
Го сакам многу .. прв пат ми се случува ова ..да сакам некого вака..
Убаво ни е заедно , мислам дека многу си одговараме , шо знам за некои работи не треба ни да разговараме , се разбираме и така , ко да си читаме мисли:) ..

АМА ..знае да ме извади од такт ...Уффффффффф ..ама сепак не можам да му се лутам долго време, а и блазе него со живците ..хаха , тешко некој со мене да излезе на крај ..

И така ...

И мене исто....дефинитивно врската со тебе е една од најубавите работи шо ми се случиле,врска која сеуште трае и сакам да трае засекогаш...

ТЕ САКАМ :back:

imam vrska dolga 1godina i 8meseci i denes pravime tolku,super mi e nikad dosadno,ponekogas se karame, sega pomalce otkolku porano,sega ni e poubavo otkolku na pocetok i taka:love2:

Значи јас имам најдолга врска тука!! 6 и пол години! Мило ми е што и после толку време уште сме заљубени, не ни е досадно заедно, и колку е подолга толку добива на квалитет врската.Дечко ми ми е најдобар другар.Најмногу ме смее.Со ситници ме расположува.Кога се караме знам дека тоа не може да ми ја уништи врската туку само да ми ја подобри. А најмногу за тоа допринесе искреноста помеѓу нас.

Мојата врска трае вејке 3 и пол години.Времето поминато со него е доста интересно и забавно но пред се исполнето со многу љубов и нежност. Во никој случај не можам да речам дека ми се смачило од толку долга врска, но сепак како и секој човек има период на криза која според мене траела кратко и се заборавала брзо.Тоа е мојата врска.

Во врска сум нешто повеќе од 4 години и ми е супер. Ја сакам, ме сака иако се гледаме секој ден, нема никаква монотонија, секогаш имаме за што да разговараме, сексот е одличен.Се на се врската е стабилна заснована на верност и искреност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom