mojata vrska trae veke 3 godini,super ni e,se karame pa se sakame,vazno deka eden bez drug nemozeme,si davame podrska eden na drug,si veruvame,i pominuvame mn ubavi zaednicki momenti,poslednive 6 meseci i ziveeme sami,i iskreno se slozuvame podobro otkolku sto mislevme.a za ponatamu ke pokaze vremeto
Мојата врска прекина пред два дена, до пред некои извесни неколку минути се чувствува бедно поради тоа што си помислив дека животов ми пропага - затоа што си го испланиравме цел живот заедно.
Но една администраторка ме посоветува и ми кажа дека напротив од денеска животот ке ми биде на многу подобро - баш поради тоа што сум слободен т.е. сингл и затоа што ке можам да бирам...
Dolga ili ne nema znacenje mojata bese 6 god skoro 7 i nakraj trci pa sopni se-ne ja bivase sreka na vreme svativ....uh i to za to inace sega sum bi rekla vo najubavata vrska od koja boli glava trae veke 5godini od koi 4 i 3 mes vo brak i ne ni trebaa godini idenje za da svatime deka sme rodeni eden za drug i do den denes e taka fala na boga.
E dobro de site negovi problemi sega mi se na glava ali barem zaedno gi resavame :wub: love is forever!
Uste malce pa na 5 godisnica:party3: i plex :je:muzika::party2:restoran:pijan::party1:.....doma ozvucenje...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.