Вашата прва тепачка

На некој си 7 години, си игравме кај мене дома, ама од секоја играчка има и плачка. Ме удри со играчката по глава, а мене во близина ми беше сукалото па удрив со него и тоа по глава, а детето се утепа од плачење од болка.
Тогаш се чувствував виновно,............. НО тоа докажува дека уште од тогаш сум имал готвачки способности, почнувајќи со користење на сукало :)
Сигурно имал џумка :ROFLMAO:

Да не си близнак, па во утробата да била тепачката?
Ова се вика мајтап играње и сеир терање... туку да не одам офтопик со напињатори ;)

Темата е за првата тепачка ,спомен да кажеме ....

Јас дали може да кажам кога прв пат ме претепаа ?! :)

Во четврто одделение,имавме родителска,со еден другар кој може да речеме доста се дружевме како мали уште од градинка заедно бевме, моиве се познаваа со неговите родители ..... пред да почне родителска ,мајка ми вика оди надвор со Стефан(детево) и чекај ме .... Излеговме ,седевме у двор , од досада неам шо да праам му викам ,ај ќе фрламе камења,темпераментен бев,не ме држи место , отидовме онаму кај што играат фудбал, баравме камења и фрлај го будала .... кој што може подалеку .... Јас земам камен у момент набрзина ,го џиткам и право у глава на еден постар човек,можда едно 40/50 години ,не го памтам .... ја му викам да бегаме на другаров ко улави ,се пушти човеков по нас ,јас дебел,не можам брзо да стигам,другарчево шпринт отиде накај градинката да се скрие ,јас спор ко желка,чоеков ме стига,ме фаќа за гуша и ми удри неколку шлаканици ... лицево ,црвено,бумбар се направив .... и од тогаш поука .... ослабни бе чоече :D

На проба за приредба. Претходно доста се рчкавме ама тогаш ептен мочна да вреѓа и баш коа стигнав на ред ми добаци нешо, не се сеќавам што било ама сигурно нешто ептен навредливо и се залетав во него се џитнав и јас и он на земја. Тогаш почнав да го мавам ми се чини милион пати и знам ме тегнеа 2 минути да ме раздвојат. После знам нешо кај психологот бев ама таму нешо бајадери ми даваа глупости одамна беше не се сеќавам баш :D

Ова се вика мајтап играње и сеир терање... туку да не одам офтопик со напињатори ;)

А шо твојте идиотштини се вакцинирани на ремет или шо е работава ? Знаеш да напишеш нешто подолго од три зборчиња ?

Трето или четврто одделение сум бил кога правевме војна нашето маало против долното...со месеци дека се сретнеме имаше јако прање :pos:...
Еднаш си седиме јас и уште 5-6 души од мојта банда...кога гледаме овие доле исто 5-6 души и кренуваме ние у акција...прв трчам и веќе доаѓам на 10 метра пред нив и како вчера да беше се сеќавам што си мислев: "е сега ке ви ебеме мамето"... И се вртам кон мојте назад...кога гледам...ШОК...никој нема...апсолутно никој...да биде злото поголемо не биле 5-6 души...уште 10 искочија најмалку...мојте виделе дека се многу и дим да ги нема..расплетеле кој дека виде...И што ќе правам во тој момент..мора да снајдувам некако и иде ми едно...тоа па најмалото прво трче :pos:..кога го збутам еден бокс..не знае дека е ...Јебига грешка голема беше тај бокс...кога се сетам после што се случи почне грбот да ме боли одма...испеглаа ме малку ама помина...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom