Ф
Флеш
Гостин
мислиш ,кога прв пат се помочав во гаќиОва е тема за мочковци....требало да гласи моето прво убиство.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислиш ,кога прв пат се помочав во гаќиОва е тема за мочковци....требало да гласи моето прво убиство.

Подобро е да немаш искуство ,верувај ми дека е непријатно искуство .... да си физички малтретиран,не дај Боже ,инвалид може некој да остане ... мој другар што го малтретираа како мал,лузна има на лицето .... башка и психолошкиот белег .... гадна работа е .... посакуван да нема малтретирања по училиштава или било каде ....Ja ushte se nemam stepano! A mnogu sakam da uchestvuvam vo nekoj krvnichki bitchfight
Saka nekoj fight club da praime?
Jk, ke dobijam vnatreshno krvarenje od shamar.

.Го фатив за врат и за коса,и му ја лупнав главата од радијатор.За жал ме виде наставничката,али кажала дека детено ме закачало подолго време,па поради таа олеснителна околност поминав без последици.
А да кажам јас, за како беше во она време првата тепачка...
Ама некој одма ќе одговори:
Не немој жити се! и ќе добие 20 лајка од Лангелина и компанија околу неа.

и после ми ја тртна една во лице за да после му ја солупам кожинката под окото.
Толку! 
Се важи. Раскажувај...A се важи ко ќе чекаш другарите да го кутнат на земја и после да му влезиш со клоци дур лежи ?