Вашата порака до Јохан!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.167
Поени од реакции
705
Тука оставајте ги само вашите пораки за Јохан Тарчуловски, како поддршка од македонскиот народ во овие за него тешки моменти!

Јас ќе се потрудам како знаам и умеам да стигнат до него. Секоја помош е добредојдена.

Се надевам искрено дека гласот на Македонија која не заборавила на него ќе допре до него и ќе му даде дополнителна верба на Лавот кој храбро го издржа последното срање на Блудницата Вавилонска, Европа.

На протест бе за ова........

Не може вака!

Јохане со тебе сме

Протест во секој случај.Јохане издржи,ти си вистинскиот херој за нас,Македонија е со тебе!

Брате Јохан ќе платат сите оние кои те оставија, сите оние кои допринесоа да не го видиш сонцето побргу..Господ е голем и верувај дека ќе ти даде сила да продолжиш да се бориш и да се вратиш во Македонија..Да живее Македонија, да живеат Македонците, да живееш ти, да живее цела твоја фамилија..Нека биде Господ и сите Светци со тебе...Со почит, Христијан!

Секогаш со тебе Лаву Македонски!Смрт за предавниците и душманите!

Поздрав од УМС и Комити!!!

Издржи, патриоту со чиста крв ко солза и образ чист. Себично е да ти кажеме сите ‘издржи‘ не сме во твоја кожа.. но се друго е излишно. Го чекаме денот кога ке се вратиш како спасение, жал ми е што ти мораше да го извлечеш најлошиот можен крај.

Со љубов, од Македонија!

Јохане еднаш издржа,можеш и овој пат,со тебе е Македонија.

Јохане, биди силен.Македонија е со тебе!Ќе дојде ден, ќе платат сите виновници, ќе го видиш и ти пак Сонцето!

И за секоја помината година во Хаг создавај по едно Македонче,нека цркнат душманите!:smir:

НЕ МОЖАМ ДА ПОВЕРУВАМ ДЕКА ВАКВА Е ПРЕСУДАТА, АКО ИМА ПРОТЕСТ ЈАС ИДАМ ИМ ПОСАКУВАМ НА СЕМЕЈСТВОТО ТАРЧУЛОВСКИ МНОГУ СИЛА
ЈОХАН УШТЕ СМЕ СО ТЕБЕ

Господ нека ти даде сила во овие тешки мигови! Знај дека секој искрен Македонец, христијанин по вера, ја дели твојата несреќа, знај дека сите сме горди на тебе и на твоето јуначко однесување, знај дека во Македонија ќе бидеш славен!
Со верба во Бога, биди жив и здрав!

И за секоја помината година во Хаг создавај по едно Македонче,нека цркнат душманите!:smir:

Не цркаат тие, си ја наредија работата и ич мува не ги лази. Ене го едноокион вампир, уште интервјуа дава за името.

Има два вида пораки до Јохан кои се важат:

(1) НЕКОЈ да превземе легално-правни мерки против Б.Ц., Бучковски, Хари Костов и останатите гнаси; или некој да ги научи што е камшик.
(2) Јавен протест.

Јасна ми е намерата на темава, но се друго сем тие “пораки’’ ми делува како демагогија. Само практични мерки, тие се најдобрата порака.

Правни мерки нека превзема оној кому ќе му е немирен сонот.
Протест, сеуште е рано според мене.... да видиме еднаш со ладни глави кај тече водата.

Засега, темата е за пораки за поддршка на Јохан!
Па, повелете...

Срамота е ова.

Ма дај, кретениве европски ќе делат правда на наши луѓе!

Јохан, издржи, за да можеш со достоинство да излезеш од таа вукојебина наречена Хаг. Ние сме со тебе, се надевам дека правдата ќе испадне целосна и дека тебе ќе те пуштат од таа зандана.

Глупости за таја куќата на тој шипо се изнакажаја ама ај то е шо ке прајш.Нека издржи само сеа мислам уште 4 години ке дојдат.

Back
На врв Bottom