Вашата порака до Јохан!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Johan, sin mi ke ja znae vistinata. Pokolenia ke znaat deka ja branese drzavata. Ke znae deka Johan e Makedonec od Makedonija koj se borese za Makedoncite i za Makedonija. Sin mi e Makedonec, ti se borese za nego !

Македонскиот лав одсекогаш бил симбол на бестрашноста, на моќноста, симбол на македонското постоење. Јохане вие сте нашиот лав, верувам дека со вашата непореклива бесстрашност, со вашата моќ и најважно од се со вербата во БОГ ќе успеете да опстанете и да бидете дел од македонската непокорливост и со почит ќе осптојувате во мислите и срцата на секој Вистински Македонец.

Секој вистински Македонец е со вас, секој од нас посакува што побрзо да бидете помеѓу нас.

Издржи!Биди посилен од нив.Со надеж дека по поднесената жалба ќе бидеш ослободен.

Поздрав од секогаш твојата Скопска екипа !

Јохане брате секоја чест да знаеш дека што и да речат за тебе ќе биде залудно бидејќи ние МАКЕДОНЦИТЕ сме со тебе ја знаеме вистината и ќе бидеме тука за тебе затоа што ти ја бранеше нашата татковина, нашата МАКЕДОНИЈА. Издржи Јохане те чекаме и тебе да си дојдеш дома при своите!

Cela Makedonija e so tebe brate! Ke dojde den koga se ke im bide vrateno! Makedonij na makedoncite!:salut:

Само храбро лаву Македонски,со верба во Бог,издржи Јохан..Бог е семоќен,ќе направи чудо,верувај во тоа зашто Бог ги благословува неправедно осудените..Господ е со тебе,и сите ние,ти испраќам 1000 поздрави со една желба, за твоето ослободување и што поскоро да бидеш со твоето семејство..поздрав Катерина

johane izdrzi!vo teskite momenti imaj na um deka onaa vistinskata makedonija e so tebe!

Низа од херои кои завршиле по туѓи затвори.
Ќе те има и меѓу нас.
ИЗДРЖИ.

Штом патиш од туѓа рака, знаеш дека си Македонец.

Поздрав до тебе лаву македонски, да знаеш дека не си сам во овие тешки моменти, просто не ми се верува дека ова се случува , но ке се бориме до крај за правдата и вистината, .....БОГ КЕ ГИ КАЗНИ ПРЕДАВНИЦИТЕ И КОДОШИТЕ.

Се` ќе си дојде на свое место. Ќе излезеш од затвор кога тогаш, другите ќе бидат под тебе и ќе те молат за прочка и ќе те уверуваат дека правеле добро за тебе. Но ти ќе бидеш посилен од нив и ќе ги натераш да платат за сите штети што и ги направија на Македонија.
Со тебе сме хероју Македонски!

Радоста за ослободувањето на брат Љубе ја снема кога чув дека ти остануваш таму. Издржи лаву македонски, македонскиот народ е со тебе.

Со тебе сме..
Ја имаш нашата поддршка, лаву македонски! :smir:

Издржи брату наш, ќе дојде ден пак ке бидеш со нас и заедно пак ке се бориме против душманите и предавниците....

Срцето на целиот Македонски народ денес пулсира во ритамот на болка и гнев поради неправдата која ти е нанесена.

Но, не уште долго брате. Наскоро и тебе Македонија ќе те пречека онака како што ти доликува. Како горд и пожртвуван нејзин син.

А, светот ќе дозне за твојата вистина. И сите Македонски деца ќе ја носат таа вистина во своте срце, пренесувајќи ја на своите потомци.

Јас денеска давам заклетва дека на своите идни чеда со љубов ќе им ја вкоренам твојата приказна во душте. За да спознаат што е храброст.

Со тебе сме Лаву. И кога заедно рониме солзи, но и кога, наскоро, заедно ќе се радуваме.

Издржи љубен наш!

Инес

Back
На врв Bottom