Johan, sin mi ke ja znae vistinata. Pokolenia ke znaat deka ja branese drzavata. Ke znae deka Johan e Makedonec od Makedonija koj se borese za Makedoncite i za Makedonija. Sin mi e Makedonec, ti se borese za nego !
Македонскиот лав одсекогаш бил симбол на бестрашноста, на моќноста, симбол на македонското постоење. Јохане вие сте нашиот лав, верувам дека со вашата непореклива бесстрашност, со вашата моќ и најважно од се со вербата во БОГ ќе успеете да опстанете и да бидете дел од македонската непокорливост и со почит ќе осптојувате во мислите и срцата на секој Вистински Македонец.
Секој вистински Македонец е со вас, секој од нас посакува што побрзо да бидете помеѓу нас.
Јохане брате секоја чест да знаеш дека што и да речат за тебе ќе биде залудно бидејќи ние МАКЕДОНЦИТЕ сме со тебе ја знаеме вистината и ќе бидеме тука за тебе затоа што ти ја бранеше нашата татковина, нашата МАКЕДОНИЈА. Издржи Јохане те чекаме и тебе да си дојдеш дома при своите!
Само храбро лаву Македонски,со верба во Бог,издржи Јохан..Бог е семоќен,ќе направи чудо,верувај во тоа зашто Бог ги благословува неправедно осудените..Господ е со тебе,и сите ние,ти испраќам 1000 поздрави со една желба, за твоето ослободување и што поскоро да бидеш со твоето семејство..поздрав Катерина
Поздрав до тебе лаву македонски, да знаеш дека не си сам во овие тешки моменти, просто не ми се верува дека ова се случува , но ке се бориме до крај за правдата и вистината, .....БОГ КЕ ГИ КАЗНИ ПРЕДАВНИЦИТЕ И КОДОШИТЕ.
Се` ќе си дојде на свое место. Ќе излезеш од затвор кога тогаш, другите ќе бидат под тебе и ќе те молат за прочка и ќе те уверуваат дека правеле добро за тебе. Но ти ќе бидеш посилен од нив и ќе ги натераш да платат за сите штети што и ги направија на Македонија.
Со тебе сме хероју Македонски!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.