Вашата коса...

• Креатор на темата Креатор на темата _ZlObNiCa
  • Време на започнување Време на започнување
Нашата коса моментално е зацементирана од синоќашната фризура,не знам што ми ставија на глава ама не можам ни со прсти да поминам низ косата :uvo:

...е права веќе три дена. :омг

Ах мојата коса :wub:

Kadrava mi e kosata, si ja sakam nooogu:D

Prirodno mi e kafeava.
Za nega koristam Head&Shoulders i pena i stavam za da mi definire loknickite.
Ja sisam na sekoi 3 meseci.

Мојата коса е ептен заебана. После бањање не сакам да се погледнам во огледало.
Па затоа ја пеглам после секое бањање, и затоа ми е како слама :pos:

П.С. Претерав со ова "затоа" :pos:

Природно ми е прекршена..ни права ни виткана.. Најчесто ја носам во репче дека ме мрзи да ја пеглам или виткам..:kesa:

Prirodno mi e kafeava taka vitkana ama ne nesho izrazeni lokni, inache sum farbana pola crveno pola crno :D i povekje pati se imam farbano zatoa mi e izgorena na kraevite najvekje

Се исфарбав во 7мо :uvo: причина: демек помалце ќе ми се мрсит шо си немаше врска..
сега ја оставив не ја фарбам веќе.. природна боја ми е темно кафеава накај црна...
знам дека глупо изгледа сега некако една половина ми е природната боја, другата од фарбаната изгорена за нигде..ама не ја фарбам сеа засеа..
Многу ја пеглам.. од ко ја ишишав само ја пеглам, на моменти знам да ја остам виткана(иначе природно ми е виткана)..и сите ми викаат дека пуба ми е виткана ама не се разбирам од збор..(а плус е то шо кога ќе ја остам виткана ја мијам на 3 дена, а пеглана на 2 дена..)
ама разлика:vozbud:

Па кога ми е мала косата ми е права.
Кога ке ја пуштам малку подолга ми станува крдрава,со тоа многу го мрзам..:)

Природно ми е темно кафеава и не планирам да се фарбам уопште.Ја мијам на 2 дена а се пеглам секој ден.Се шишам на 2 месеца зш многу брзо ми расте и ми се оштетува од пеглањето

Темно кафеава ми е и би требало да ми е права ама не е...:uvo:на крајевите секогаш ми се прекршува и не личи на ништо!Ми викаат дека тоа е поради степените и можеби е затоа сеа ја пуштам...и никако да ми порасне секогаш ме зезнуваат на фризер викам еее малку колку врвовите онака само да ја освежам,се вракам дома пред огледало и неможам да се препознаам,плачам,и 3 дена од дома не искачам и после од склет ќе се навикнам и се е ко што треба додека не дојде наредното шишање...:nesum:

Мојта коса е :Кафена и кратка како сите нормални луге (машки):pos2:

Природно ми е темно кафеава, кадрава ама ја фенирам пошто многу сакам права коса, а моментално ми е фарбана светло кафеава.

Природно ми е прекршена..ни права ни виткана.. Најчесто ја носам во репче дека ме мрзи да ја пеглам или виткам..:kesa:
леле исто и кај мене е таква

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom