ање.
хиперактивно дете
- Член од
- 15 март 2010
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 20
Бабаааа...ѕверка е мајке ми!  Премногу си ја сакам си ја бацвам си ја гушкам (страв ми е море че и ги скршам коскине некој ден). Многу ми е интересна ко че кажвит нешто за времињата нивни! Кажвеше еднаш за брачед ми ко пеел на СИ-ДО и велит: А бе не дек пееше тој...само ја отвараше устата..а тој гласот на PLAY BOY му го имаа пуштено! (сакаше на PLAY BACK да решит пустата) хаха! Стари луѓе бе.
 Премногу си ја сакам си ја бацвам си ја гушкам (страв ми е море че и ги скршам коскине некој ден). Многу ми е интересна ко че кажвит нешто за времињата нивни! Кажвеше еднаш за брачед ми ко пеел на СИ-ДО и велит: А бе не дек пееше тој...само ја отвараше устата..а тој гласот на PLAY BOY му го имаа пуштено! (сакаше на PLAY BACK да решит пустата) хаха! Стари луѓе бе.
Бабичкее те сакамм!:back:

Премногу си ја сакам си ја бацвам си ја гушкам (страв ми е море че и ги скршам коскине некој ден). Многу ми е интересна ко че кажвит нешто за времињата нивни! Кажвеше еднаш за брачед ми ко пеел на СИ-ДО и велит: А бе не дек пееше тој...само ја отвараше устата..а тој гласот на PLAY BOY му го имаа пуштено! (сакаше на PLAY BACK да решит пустата) хаха! Стари луѓе бе.
 Премногу си ја сакам си ја бацвам си ја гушкам (страв ми е море че и ги скршам коскине некој ден). Многу ми е интересна ко че кажвит нешто за времињата нивни! Кажвеше еднаш за брачед ми ко пеел на СИ-ДО и велит: А бе не дек пееше тој...само ја отвараше устата..а тој гласот на PLAY BOY му го имаа пуштено! (сакаше на PLAY BACK да решит пустата) хаха! Стари луѓе бе.Бабичкее те сакамм!:back: