Valerija
I'm like an Angel
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 211
- Поени од реакции
- 5
епа сега имам само една баба, другата ми умре бог да си ја прости
и навистина многу ми недостасува, но кога сме кај другата баба, навистина е лудило, пред некој ден ми го дозна бројот на моб и по цели денови ми се јавува- кај си, шо прајш, со кој си, кој се смее таму,да си одиш дома порано да и јадиш и триста глупости :pos2:
и навистина многу ми недостасува, но кога сме кај другата баба, навистина е лудило, пред некој ден ми го дозна бројот на моб и по цели денови ми се јавува- кај си, шо прајш, со кој си, кој се смее таму,да си одиш дома порано да и јадиш и триста глупости :pos2:
Покрај тоа што сите баби нормално го прават а тоа е најразлични специјалитети за јадење(како бабите што знаат да направат јадења никој не знае:wink
рецепти лекови за најразлични болести и секако плетење шалчиња и сл, мојата ги знае речиси сите мои тајни,дури повеќе е информирана од мајка ми.А да биде уште поинтересно се што ќе и кажам останува меѓу нас значи не прекажува.
jea:
).Секогаш за сите се нервира и сите не гали пази со оглед на проблемите низ кој минала доста што е жива.Таа ми е пример како треба да се издржи и пред најголемите проблеми и дека животот ни малку не е играчка
) и има мобилен (што во денешно време е реткост)... Иако е некогаш неподнослива, и се меша и сака се` да знае, и се занесува малку, тоа е нормално за бабите (среќа татко ми или мајка ми не се такви
) оти не живее ниедна со нас...Понекогаш само ме нервира едната оти ми се меша и сака се да знае ( и тоа шо не треба да го знае
Хах.. ама забегана жена е.. Склероза ја фатилаа така да една работа 2009089 пати на ден ја повторува.. нема потреба аларм да си напраиш од коа има мобилен секој ден у 6 сабајле ми ѕвони.. и то.. али ја Сакам.. :kesa: