Со гумата на превозот да нe имаат проблем?![]()
Со брзината на возот имаа проблем. Експресен беше овај, па место со 30km/h возеше со 35 km/h.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со гумата на превозот да нe имаат проблем?![]()
Биле да се сликаат на плоштад и пред СЦМСо гумата на превозот да нe имаат проблем?![]()
Пушти некоја фотка LIVE чим си со tapatalkVakov slab Vardar ni ovie 4000ne gi zasluzuva,katastrofa se..
Sent from my C2105 using Tapatalk
до кога со поклон пенали бе скапани едни
Не бе не го удри во шеснаестник..
Ееееееееееееј, пенал му свирна Мечкаровски. Смешно.[DOUBLEPOST=1394379952][/DOUBLEPOST]
Пушти ја Хул на Спортклуб. За ист старт судијата не свирна пенал. Ама ние не сме Англија. Ние сме Македонија.
Дискутабилен пенал во најмала рака не ми се праи експерт...имаше контакт ама ниту беше во гол шанса играчот ниту имаше намера...вакви пенали се судат според убедувањето на судијата 50-50% немој да ми кажувај 99 од 100Од 100 пати 99 се свири тоа. Не даде црвен дека не беше намерно АМА секој контакт во шеснаестник е ПЕНАЛ. Смешно е ова да го спорите.
Дискутабилен пенал во најмала рака не ми се праи експерт...имаше контакт ама ниту беше во гол шанса играчот ниту имаше намера...вакви пенали се судат според убедувањето на судијата 50-50% немој да ми кажувај 99 од 100