Вардар - Пелистер (09.03.2014)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    89
Vakov slab Vardar ni ovie 4000ne gi zasluzuva,katastrofa se..

Sent from my C2105 using Tapatalk

Ајдеееееееее :vozbud: фала Богу

до кога со поклон пенали бе скапани едни

Ееееееееееееј, пенал му свирна Мечкаровски. Смешно.[DOUBLEPOST=1394379952][/DOUBLEPOST]
Не бе не го удри во шеснаестник..

Пушти ја Хул на Спортклуб. За ист старт судијата не свирна пенал. Ама ние не сме Англија. Ние сме Македонија.

Ееееееееееееј, пенал му свирна Мечкаровски. Смешно.[DOUBLEPOST=1394379952][/DOUBLEPOST]

Пушти ја Хул на Спортклуб. За ист старт судијата не свирна пенал. Ама ние не сме Англија. Ние сме Македонија.

Од 100 пати 99 се свири тоа. Не даде црвен дека не беше намерно АМА секој контакт во шеснаестник е ПЕНАЛ. Смешно е ова да го спорите.

Од 100 пати 99 се свири тоа. Не даде црвен дека не беше намерно АМА секој контакт во шеснаестник е ПЕНАЛ. Смешно е ова да го спорите.
Дискутабилен пенал во најмала рака не ми се праи експерт...имаше контакт ама ниту беше во гол шанса играчот ниту имаше намера...вакви пенали се судат според убедувањето на судијата 50-50% немој да ми кажувај 99 од 100

Дискутабилен пенал во најмала рака не ми се праи експерт...имаше контакт ама ниту беше во гол шанса играчот ниту имаше намера...вакви пенали се судат според убедувањето на судијата 50-50% немој да ми кажувај 99 од 100

Ако е надвор од шеснаестник да ама во шеснаестник се свири. Топката се одбива пред играчот во играч на Вардар тоа е гол шанса.

Abe vo Zajas vakvi penali ne se sudat pojke! Rezil, neka mu ja dat titulata uste odma i neka igrat za vtoro drugite !

Одма почнавте со плачење.... И од кај ви е тоа правило дека ако не е во гол шанса а има фаул во шеснаесетник не се свири пенал?

Пенал оспорен од шипци и битолчани :ROFLMAO: Ај третиот круг кога после утакмица дур си ручате заедно ќе може да споделите искуства како Вардар ве силува кај стигне :love:

Како тоа УДАР на противнички играч во 16 метри не е пенал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom