Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа дека е нормален човек е правилно....он имал голема верба у бога ама у војната у тој периот крстоносците му ја убиле жената и од тогаш почнал да пие крв и да го мразе господ..божеееееу тоа да веруам нема шансе...тоа све ти е тоа легенде..митои..ја знам за дракула дека бил обичен чуек..дека бил мн злобен и с еу темница седел..заради тоа људите почнале вампир она ова....
Значи вампири како бесмртни суштества не постојат,затоа се што е живо тоа мора да умри ако нешто не е живо тогаш и не можи да умри.
Џорџ викаш а? ...А што правиме со тоа што за вампирите се тврди сека потекнуваат од лозата на Дракула?Kako prvo vampiri ne postojat! I den deneska postojat luge so imat genetsko-nasledna bolest porfirija. Tie luge imat nedostatok na nekoj vitamin u krvta, i za da preziveat im treba 4ove4ka krv. Ako ne pijat 4ove4ka krv im se pojavuvat luzni na liceto i zabite im stanuvat ostri od pri4ina so im se kr6at i zenicite im se stalno pro6ireni.Takva poznata li4nost od istorijata e kralot Djorgj. I taka nastanala legendata za vampirite.