тоа дека е нормален човек е правилно....он имал голема верба у бога ама у војната у тој периот крстоносците му ја убиле жената и од тогаш почнал да пие крв и да го мразе господ..божеееее у тоа да веруам нема шансе...тоа све ти е тоа легенде..митои..ја знам за дракула дека бил обичен чуек..дека бил мн злобен и с еу темница седел..заради тоа људите почнале вампир она ова....
точно... затоа најчесто се збори дека вампирите немаат пулс... пијат крв за да надоместат материи некои веројатно бла блаЗначи вампири како бесмртни суштества не постојат,затоа се што е живо тоа мора да умри ако нешто не е живо тогаш и не можи да умри.
Џорџ викаш а? ...А што правиме со тоа што за вампирите се тврди сека потекнуваат од лозата на Дракула?Kako prvo vampiri ne postojat! I den deneska postojat luge so imat genetsko-nasledna bolest porfirija. Tie luge imat nedostatok na nekoj vitamin u krvta, i za da preziveat im treba 4ove4ka krv. Ako ne pijat 4ove4ka krv im se pojavuvat luzni na liceto i zabite im stanuvat ostri od pri4ina so im se kr6at i zenicite im se stalno pro6ireni.Takva poznata li4nost od istorijata e kralot Djorgj. I taka nastanala legendata za vampirite.