Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
И мене така ми делуваше. Џамовите видете ги на што личат. Напред пасат, назад поло и капаче кровни носачи од 20 см.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е назад Поло, пасат си е. Туку разгледајте ја убаво сликата во повисока резолуција и ќе видите дека не е фотомонтажаDzish напиша:И мене така ми делуваше. Џамовите видете ги на што личат. Напред пасат, назад поло и капаче кровни носачи од 20 см.
Го најдов под името Concept A, мада се надевам пред да го пуштат во масовно производство ќе му дадат некое си боље име.Dzish напиша:a шо модел е ова? Прв пат го глеам...
Legija напиша:Остај тие бубите мизерни дали имаш слушнато за голф 2 g60 чудовиште распрашај се па ќе прајме муабет
Прегледај го приврзокот 1978
Плус тоа овие постарите се креирани од Фердинанд Порше, име кое самото зборува за каков инженеринг има во нив!
Ооооо, ај честито Голф, колега...Дојде и тој ден... Мислев дека никогаш нема да кажам, ама сум сопственик на Голф 1 :kesa:. Од денеска сите мои лоши работи за Голф ги повлекувам :helou:. Инаку моделот е произведен 1975 под хауба има 1.6 карбураторски бензин (моментално во неисправна состојба со минимален дефект). Намерата ми е... GTI- реставриран. Слики од возилото и повеќе инфо на темата за реставрација.
Oд тоа што засега не ме бендисува се браниците кои не се оригинал туку се од 2-ка... Инаку остатокот според интернет страниците се е оригинал, така да дефинитивно нема да биде racing (т.е. можеби ке биде само под хауба ама ако начекам солиден 1.8 мотор кој ке можам да го “шверцнам“ како 1.6 и да го пишам во сообраќајна без А-тест, или поефтината варијанта само декла и вбризгување кое би го заменило постоечкиот карбуратор).Ооооо, ај честито Голф, колега...
Само...немој да видам нешто заради кое викам Гољф...како мрежа за кокошарник, шанкови, пластика, хахахахаха....
И, фала богу, бензинче
Ај да видиме што ќе излезе од тоа.