V O L K S W A G E N

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има некој заинтерисрано за VW Golf 6 2010g 1.6TDI 105hp?
Купен е од Македонија,има поминато 105 000 км,не е чукан или оштетуван,многу е економичен.
За повеќе информации по пп.

Да не има некој заинтерисрано за VW Golf 6 2010g 1.6TDI 105hp?
Купен е од Македонија,има поминато 105 000 км,не е чукан или оштетуван,многу е економичен.
За повеќе информации по пп.
Прашај од административците некој, тешко да најдеш некого овде :ROFLMAO:

zdr sakam da prasam kako se vrzuva obrataj na motor na golf 2 dizel nekako se zimalo od alternatorot struja za obrtaite?

Што се толку лоши Голф 5 2.0 тди 140 хп што сите велат бегај од тој мотор само 1.9 ТДИ, што им е слаба точка ???

Што се толку лоши Голф 5 2.0 тди 140 хп што сите велат бегај од тој мотор само 1.9 ТДИ, што им е слаба точка ???

2.0 TDI моторите од 2004 до 2007-08 не беа на common rail технологија туку на бош пумпа.Додека бош пумпата помина најдобро кај 1.9,кај 2.0 нон стоп пријавуваше проблеми.Ако гледаш VW Golf 5 од 2004 до 2007 годиште гледај да е 1.9.А ако најдеш 2.0 од 2007-2008 со common rail технологија тогаш веке е исплатливо.Бегај од 2.0 со бош-пумпа.

Мислење некое за голф 5 1.4 80 кс -08, гледам мн ефтино одат, имаат некоја мана или, мн голема разлика у цена во споредба со 1.9 тди.

Мислење некое за голф 5 1.4 80 кс -08, гледам мн ефтино одат, имаат некоја мана или, мн голема разлика у цена во споредба со 1.9 тди.

Tromava kola, obicen atmosferski benzinec,i si trosi benzin.Zaobikoli ja, osven ako ima full oprema,ama bukvalno full.

Погледај го серискиот број на моторот, ако ги има буквите BKD бегај од тоа срање.

Tromava kola, obicen atmosferski benzinec,i si trosi benzin.Zaobikoli ja, osven ako ima full oprema,ama bukvalno full.

Ne baram brzina baram da pominam poevtino, mi davaat golf 5 1.4 2008 90 000 km pominati (100% realni) za 4 000 evra sakav da mu klavam plin i da ja izvozam nekoi 100-150 iljadi km i da ja sitnam posle, od ovie uvezenite dizelasi nieden ne mozes da najdes so asalna kilometraza, so ima razlika dali e full oprema ili ne ??? Ne sum coek so se palam na koza i takvi luksuzi

Ne baram brzina baram da pominam poevtino, mi davaat golf 5 1.4 2008 90 000 km pominati (100% realni) za 4 000 evra sakav da mu klavam plin i da ja izvozam nekoi 100-150 iljadi km i da ja sitnam posle, od ovie uvezenite dizelasi nieden ne mozes da najdes so asalna kilometraza, so ima razlika dali e full oprema ili ne ??? Ne sum coek so se palam na koza i takvi luksuzi
Кај има толку нов а евтин голф 5-ка, жити се? Без разлика што е бензин...

Komsija mi e, prv gazda, cuvana, pazena, vozena niz grad kako vtora kola, samo sto nemam iskustvo so mala kubikaza benzin, mu trebaat pari u tesno e

За 4000 евра и те како вреди да ја земеш..Подобра понуда веројатно у животот нема да имаш за половна кола,чим ја знаеш целата историја..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom