Уште 2 месеци Б.Ц.

Trn,taa slika shto ja zakachi ne drzhi voda,tie stechajci od privatizacijata dobivaa pari se dodeka Grujo ne im go ukina toj zakon a za privatizacijata maestralno si go pogreshil choekot shto go obvinuvash ili ne ti e poznat poimot privatizacija.

Ти глуп си...или глуп си?

Koga Branko bil premier sekogash sme imale otvoreni vrati vo EU so priznata nacija ime i identitet i ne gleam shto e tuka shtetata.
.

ОООО РИСТОООО

КОКОШКАТА МИ СНЕСЕ ЈАЈЦА С`С ДВЕ Ж`ЧКИ ХОООО

Trn dali ti kazhal nekoj shto znachi na forum da pishuvash so mnogu golemi bukvi, so boldirani bukvi, ili so vkluchen Caps Lock? Velat deka toa pretstavuvalo "derenje", ama jas mislam deka mozhe da znachi i lechenje na kompleksi. I obid da se nametne nekoj, nemajki drug nachin. Znachi ako mnogu ne me biva za politika, za psihologija veruvaj mi me biva.Inaku, namesto da ti veruvam tebe, jas sepak kje si go zadrzham pravoto da veruvam na ekspertite vo zemjata.

Епа му останува да се дере само, кога не сака да поднесе КП за Бранко.:tv:

Епа му останува да се дере само, кога не сака да поднесе КП за Бранко.:tv:

Абе поњер, биди еднаш искрен пред себеси и пред светот:

Се согласуваш ли со изјавата на форумскито ти другар Самоутепан?

Koga Branko bil premier sekogash sme imale otvoreni vrati vo EU so priznata nacija ime i identitet i ne gleam shto e tuka shtetata.
м?

Trn dali ti kazhal nekoj shto znachi na forum da pishuvash so mnogu golemi bukvi, so boldirani bukvi, ili so vkluchen Caps Lock? Velat deka toa pretstavuvalo "derenje", ama jas mislam deka mozhe da znachi i lechenje na kompleksi. I obid da se nametne nekoj, nemajki drug nachin. Znachi ako mnogu ne me biva za politika, za psihologija veruvaj mi me biva.Inaku, namesto da ti veruvam tebe, jas sepak kje si go zadrzham pravoto da veruvam na ekspertite vo zemjata.
Ма тебе ни за кур не те бива и на Чомбе двоцевката може вода да му носиш, а камо ли за полтика или недај боже психологија ,затоа не летај во облаци, полигав серко од тебе на ниеден форум не постои.Единствена професија која би ти одговарала перфектно е да бидеш гејша на калемегдан и да ти растурат чмарот оние „из бегиша„ ........јеботе

Абе поњер, биди еднаш искрен пред себеси и пред светот:

Се согласуваш ли со изјавата на форумскито ти другар Самоутепан?

м?
И ти си ми другар од форумов бе,не само суисајд. Па со Бранко влеговме во ОН,поднесовме апликација за ЕУ,ја прифатија, дури и Грците со акламација ја прифатија во Парламентот. Така да, по-европски ориентиран е Бранко,сега за сега. времето ќе покаже.

И ти си ми другар од форумов бе,не само суисајд. Па со Бранко влеговме во ОН,поднесовме апликација за ЕУ,ја прифатија, дури и Грците со акламација ја прифатија во Парламентот. Така да, по-европски ориентиран е Бранко,сега за сега. времето ќе покаже.

Не одолговлекувај, кратко и јасно, дали се согласуваш со напишаново:
а) Да

б) Не

Не одолговлекувај, кратко и јасно, дали се согласуваш со напишаново:

а) Да

б) Не
Не можеш да ме условуваш. Ти го дадов одговорот, па сфати како сакаш. Дали сега грчки парламент ќе усвои нешто за нас, некое прашање кое е врзано за ЕУ.

Како и да е Бранко на вмровциве добро освежување ќе му дојде...

многу јако беше кога на Сител беше
го прашуваат дали се мешате во СДСМ сега?
и Бранко наш одговара јас сеа немам намера да се мешам во СДСМ, ама после мај имам намера многу да се мешам.

Ќе ги гледам овие фацички кои сеа кажуваат како Бранко бил мртов политички (ко шо вика Латас & КО Александар Велики Продакшн), уствари шо се расправам, ако беше политички мртов Бранко - немаше 12 страни да добие на овој форум- поготово со преголема количина на вмровци и бугари.

Не можеш да ме условуваш. Ти го дадов одговорот, па сфати како сакаш. Дали сега грчки парламент ќе усвои нешто за нас, некое прашање кое е врзано за ЕУ.

Твоето неодговарање, потврдува дека го делиш мислењето со самоутепаниот...

Боже мој „ским имам ја посла“...:tv:

Твоето неодговарање, потврдува дека го делиш мислењето со самоутепаниот...

Боже мој „ским имам ја посла“...:tv:
И јас истото го викам за тебе, кога изнесуваш смешни "докази" а немаш полноправна подлога за нив, туку само колку да е напишано. :baeh::wink:

Toj film nikogash nema da go gleate,pusta vasha zhelba
Знаеш НЕКОЈ ПОГОРЕ РЕЧЕ ДЕКА КОГА СЕ НАПИШАЛЕ 10 СТР. бРАНЕ НЕЕ ПОЛИТИЧКИ МРТОВ.јАС БИ РЕКОЛ КОГА НЕКОЈ ЌЕ УМРЕ ПОТОА МУ СЕ ПЕЕ 9 ДЕНА ПА 40 ДЕНА ИТН ИТН.ТАКА И НА Б.Ц.МУ СЕ ПЕЕ СЕ СО ЦЕЛ ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ.СЕПАК ТОЈ ЈА ОДБЕЛЕЖА МАКЕДОНИЈА ВО ОВИЕ ГОДИНИ СЕ РАЗБИРА ВО НЕГАТИВНА СМИСЛА.ЗНАЧИ Б.Ц.Е МРТОВ.СЕ РАЗБИРА ПОЛИТИЧКИ.

Знаеш НЕКОЈ ПОГОРЕ РЕЧЕ ДЕКА КОГА СЕ НАПИШАЛЕ 10 СТР. бРАНЕ НЕЕ ПОЛИТИЧКИ МРТОВ.јАС БИ РЕКОЛ КОГА НЕКОЈ ЌЕ УМРЕ ПОТОА МУ СЕ ПЕЕ 9 ДЕНА ПА 40 ДЕНА ИТН ИТН.ТАКА И НА Б.Ц.МУ СЕ ПЕЕ СЕ СО ЦЕЛ ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ.СЕПАК ТОЈ ЈА ОДБЕЛЕЖА МАКЕДОНИЈА ВО ОВИЕ ГОДИНИ СЕ РАЗБИРА ВО НЕГАТИВНА СМИСЛА.ЗНАЧИ Б.Ц.Е МРТОВ.СЕ РАЗБИРА ПОЛИТИЧКИ.

гладниот просо сонува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom