Уште 2 месеци Б.Ц.

машала 11-та страна на темава
нека ви се множат

In your face.
You're welcome.

Инаку, не се аргументи...Празни фрази се.

Кобна политика? Која? Зошто?

Популизам?
Дефинирај популизам и посочи ми конкретно каде е во владата?

Со популизам против популизам? Huh? (ова ќе го остаиме со no comment :icon_lol:, ради тебе )

Еден аргумент не даде. Саде научени фрази, кои ги верглаат више година и нешо, таквите ко тебе, низ медиуми.

Така бе Ада кажи му...

Премиерот наш саде аргументи и факти вади по медиумите.

Само не ми е јасно зошто браните некој кој што е минимум на едно скалило ПОДОЛЕ од вас. А е. бидејќи вие сте прифатиле тука да дебатирате, да изнесувате аргументи и контра аргументи и да го браните својот став. А тој некој што го браните, во мај не сакаше да седне да дебатира со неговиот политички противник, со оправдание дека немал време, а всушност му прпаше невидено дека ќе го растурат во политичка дебата...

Ne mozam da ve razberam se raduvate so BC ke si odel od predsedatelska funkcija, a ne mozete da sfatite deka toj bas toa i go saka.Kako ne mozete da sfatiite deka toj na sila e postaven na toa mesto protiv negova volja i deka sega koga ke si odi od toa mesto kade btw nemase ama bas nikakva politicka mokj ke puka pak na premierskoto mesto od koe e izbrkan pred 4 godini, a baska so ke se presmetuva so glupavite VMRO-OVCI i sekako so OVCITE od SDSM koi mu go zavrtele grbot.
Tolku li ste dragi moi Maakedonci operirani pa ne mozete da poglednete sto e vsusnost rabotata???

Da go napraeshe Grujo ona shto Branko go napravi po osamostojuvanjeto dosega ada i takvite kako nea na klepki kje ni se obesea za napravenoto,koj li kje gi chitashe po forumite samo.Kutri dpmneovci,tvrdat deka Branko e najkorumpiraniot kriminalec i pijanica a ni 1 dokaz okolu se toa,nasproti dokazi i argumenti chitame,kriv e i gotovo,kako vo 1949 shto praele.

А,да заборавив. И? Колку години лежеше робија за овие кривични дела?

Ај бе не се прави наудрен...Бранко е над законот, исто како свештените лица...затоа е и ПАПА

Branko%20Crvenkovski(7).jpg

Trn,kaj si be?Srekjna Nova Godina :smir: Inaku seushte mi dolzish odgovor na prashanjeto,kaj go gleash kriminalot na Branko i imash nekoj dokaz i argument osven od ona shto Ljubcho i Grujo go rekle ili napishale a nikogash ne se dokazhalo?

Ај бе не се прави наудрен...Бранко е над законот, исто како свештените лица...затоа е и ПАПА
Не може да е над законот, сите сме исти пред него, ти не се праи наудрен и не пишувај глупости, кога тие докази не се потвредни. Ќе заборавев, најсмешни сте ми кога, со тие пенкалата, демек, наеднаш исчезнало заокруженото од кај ДПМНЕ и отишло кај Бранко.Цареви, за сајнт фикшн.:tv:

што праи бранко денес не знам, можеби се трезни од прославата
ама знам дека едно време беше клинички мртов, па го разбудија к15
па последниве месеци пука со ќорци бидејќи такви му се уставните надлежности

за 2 месеци ќе пука не со куршуми туку со ракети и само му посакувам на грујо да си направи добар антиракетен штит околу него

гледам веќе навелико почнал да се бави со превентива, не му помага превентива, бидејќи нема никакво влијание на неговиот избор за претседател на сдсм, му треба штит кој со времето ќе треба да го здебелува, особено пред парламентарнит избори, по моја проценка предвремени пак

со оглед на неговото окружување не знам дали ќе успее да го направи штитот и дали тој ќе биде доволно дебел

Не може да е над законот
Да постоеше закон во оваа земја и Бранко и Љубчо одамна ќе беа на доживотна....ама тоа не може да се случи, едниот е Папа а другиот џедај!
Тие ги создадоа законите, па не може да се водат според она што самите го создале...

Дотогаш:

Branko%20Crvenkovski(7).jpg

Ljubco%20Georgievski.jpg

Да постоеше закон во оваа земја и Бранко и Љубчо одамна ќе беа на доживотна....ама тоа не може да се случи, едниот е Папа а другиот џедај!
Тие ги создадоа законите, па не може да се водат според она што самите го создале...
Постои само сеа се правиш наудрен, ама нема врска. А ако сакаш да иде у затвор, поднеси кривична пријава бе бато. Што овде тресеш докази и обвинуваш. Бујрум, иди до Гоца, дај и пријава и чао пријатно. Еве сега не убедуваат дека Законите се строги, се исполнуваат, и треба да имаш верба во судството. Оди и поднеси против Бранко.

Доказ,
Ве молам

Знам дека соработувал со А.Красниќи за многу нешта, ама ок овде не е местото за да кажаме докази, но сепак овој човек веќе не заслужува да се кандидира, тој треба веќе да се тргни од политиката, тоа е најдобро за Македонија, ако сакаме да чекориме напред, ако не.. тогаш нека остане.. поздрав ;)

Trn,taa slika shto ja zakachi ne drzhi voda,tie stechajci od privatizacijata dobivaa pari se dodeka Grujo ne im go ukina toj zakon a za privatizacijata maestralno si go pogreshil choekot shto go obvinuvash ili ne ti e poznat poimot privatizacija.

Знам дека соработувал со А.Красниќи за многу нешта, ама ок овде не е местото за да кажаме докази, но сепак овој човек веќе не заслужува да се кандидира, тој треба веќе да се тргни од политиката, тоа е најдобро за Македонија, ако сакаме да чекориме напред, ако не.. тогаш нека остане.. поздрав ;)
Па тоа викам и јас, не овде да тресете доакзи, идете во МВР,во Јавно обвинителство и крај. Празни муабети се овие вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom